hategame logo
Sony работи по 25 нови PS5 игри
пуснато на 14 май 2021 от pseto
horizon 2 forbidden west
Sony работи по цели 25 нови PlayStation 5 игри. Това става ясно от интервю на Хермен Хулст, съоснователят на студиото Guerrilla, пред изданието Wired.

Естествено той не прави някаква подробна разбивка игра по игра, като много от проектите още не са обявени. Някои заглавия са известни - например Horizon: Forbidden West на Guerrilla, God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7 и други. Но пък може би едно 15-на проекта остават неизвестни.

Другото и по-интересно е, че половината от всички 25 заглавия са нови франчайзи. Което звучи интересно - особено и в момент, в който Sony разчита предимно на продължения (които в един момент доскучават).

Покрай PS4 поколението геймингът стана един от най-успешните отдели на Sony. Така е ясно, че и с PS5 ще се залага много силно на софтуер.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
16 май 2021
Тове е добре, донякъде. Има нужда от повече разнообразие, но дано и всичките неизвестни загалвия не са само блокбъстъри, както се говореше.
igra4 avatar
igra4
17 май 2021
Дано половината не са някакви малки игрички.
Charcharo avatar
Charcharo
17 май 2021
8-часов филм = голяма игра.
100 часова истинска игра = малка игра.

igra4kin логика.

LethianDream avatar
LethianDream
17 май 2021
Е, то поне две трети ще са "малки игрички", очаквам поне 15 игри от тези 25 да са такъв тип
Rostik79 avatar
Rostik79
17 май 2021
Тези 25 игри са за минимум 5 години напред каталога, ако не и повече.
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
18 май 2021
https://i.imgur.com/kEWMlof.jpg

Брандовете са новите богове. Социалните мрежи са новите храмове. Social Justice (critical theory) е новата религия.

На гейминга му остават макс 15 години още. Никой не слага под въпрос качеството на храната. На всеки нов трейлър на игра или филм винаги чета коментарите под видеото и не намирам и един коментиращ който да мисли критично (да не се бърка с critical theory), всички се държат като загорели и изгладнели, положението е същото и в известните сайтове като reddit, twitter, imgur, 9gag и т.н., където се промотират и рекламират предстоящите филми/игри, и ако решиш да бъдеш критичен веднага ставаш хейтър, набутват ти downvotes и ти крият коментара

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл