hategame logo
Sony с PlayStation 5 събитие в сряда
пуснато на 13 септември 2020 от pseto
ps5 5
Microsoft вече сложи всички карти на масата - Xbox Series X ще се появи в продажба на 10 ноември, а цената му ще е 499 долара/евро. Беше обявен и бюджетен модел с по-слаб хардуер - струващият 299 долара/евро Xbox Series S. Същевременно Sony мълчи. И за цената на PS5, и за датата на премиера.

Е, изглежда всичко ще се промени тази сряда. За средата на идната седмица е насрочено събитие, посветено на PlayStation 5. Засега знаем, че на него ще бъдат показани ексклузивите за платформата, които можем да очакваме при премиерата на платформата "и след това".

Доколкото не се споменава изрично, че ще бъдат обявени датата на премиера и цената на PS5, то очакванията са това все пак да се случи. Най-малкото защото PlayStation 5 трябва да излезе през ноември - рядко се случва толкова близо до месеца си на дебют устройство да е с необявена цена.

Очакванията са Sony да изравни Microsoft при премиум версията на PS5 (ревизията с Blu-Ray оптическо устройство) с цена от 499 долара/евро. PlayStation 5 ще има и по-евтин вариант без дисков четец, но за разлика от Xbox Series S останалият хардуер вероятно няма да е различен. Според спекулациите бюджетната версия на PS5 ще струва 399 долара/евро.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
16 септември 2020
Колеги, довечера от 11 часа е събитието, да видим какво ще обявят маймуняците от Сони
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл