hategame logo
Spider-Man: Miles Morales и Horizon: Forbidden West с версии за PS4
пуснато на 17 септември 2020 от pseto
horizon 2 forbidden west
Spider-Man: Miles Morales, Horizon: Forbidden West и Sackboy A Big Adventure ще имат версии и за PS4. Досега бяха обявени ревизии единствено за новото поколение на конзолата на Sony.

Така геймърите, които имат PlayStation 4, но все още не искат да дават пари за новото поколение, ще могат да цъкат някои от най-чаканите ексклузиви. В случай пък, че те си вземат PS5 - тогава ще могат директно да се ъпгрейднат до next-gen версиите на тези заглавия.

Spider-Man: Miles Morales и Sackboy A Big Adventure очакваме на 12 ноември заедно с PS5. Що се отнася до Horizon: Forbidden West, то той ще е наличен по някое време през 2021-а.

Засега не знаем колко дълго PlayStation ексклузивите ще са налични и за настоящото, и за следващото поколение на платформата. Може би в рамките на цялата 2021 година?

Коментари
HighFist avatar
HighFist
17 септември 2020
Плавен преход между поколенията, клонящ към посредствен :/
Mitko6000 avatar
Mitko6000
17 септември 2020
Евала на Сони, че пуска Спайдърмен и за старото поколение. Определено ще си я взема в някакъв момент, но сега съм затрупан с игри които да играя. 😀 По-добре да се фокусират върху истинското продължение за новата конзола. От друга страна, ако е имало някакъв шанс да си купя PS5 след време, сега е още по-минимален за момента. 😀
pseto avatar
pseto
17 септември 2020
То ще е глупаво да хвърлят в кофата конзола, която има 100+ милиона продадени бройки. Явно поне през 2021-а ще я поддържат адекватно и предполагам 2022-а вече ще е чао-чао ситуацията. То и при PS3/PS4 беше така, 1 година беше окей и вече към края на 2014-а започна да се усеща, че конзолата е на последни издихания. Аз и тогава си взех PS4. Това поколение не знам още как ще действам. Може като компромисен вариант да взема на изплащане, за да не изплювам илядо лева на куп. Ще видя, де, тези 160 лева силно ме демотивират като цени на игрите, които се очертават.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл