hategame logo
Spider-Man: Miles Morales ще е "по-малка игра"
пуснато на 18 юни 2020 от pseto
spider-man miles 2
Spider-Man: Miles Morales ще е "спиноф", който ще е по-малък от Marvel's Spider-Man. Това уточнение правят разработчиците Insomniac, които биват засипвани от въпроси какво точно ще представлява играта.

Заглавието бе представено по-рано през месеца, като то идва само 2 години след премиерата на Marvel's Spider-Man. Съмненията бяха, че говорим за експанжън, а не "реална" втора част, което се казва горе-долу самата истина.

Е, Insomniac не ползва думата "експанжън". Компанията предпочита да нарича заглавието си спиноф, макар и с по-малък размер. Като количество съдържание играта бива сравнена с Uncharted: Lost Legacy.

Ще е интересно да видим каква ще е цената на Spider-Man: Miles Morales. Защото ако е пълна, вероятно далеч всички няма да са щастливи.

Все пак компанията ни споделя, че в момента се подготвя и истинското продължение. За него обаче информация няма към момента.

Коментари
BundyBari avatar
BundyBari
19 юни 2020
Ако е на 50% от пълната цена донякъде ще се реваншират Сони за решението, да не излезе на PS4, но ако е 140 лв, още повече ще ми паднат в очите с последните си маркетингови решения (Фен съм на Сони, но щом се плюе по ЕA и прочие, че са алчни, няма да спестя критики и за тях)
Mitko6000 avatar
Mitko6000
19 юни 2020
Ако ще е като Lost Legacy, очаквам цена от порядъка на 80 лв. Геймплейно очаквам да е нещо както Batman Arkham Origins беше за Arkham City. Ще поднесат пак оригиналния град, с някои промени, едната от които ще е сняг и коледна украса, и някое друго подобрение, нова по-кратка история. Все пак е глупаво да излиза само за PS5, при положение, че оригиналната игра е по-голяма и за PS4, която доста хора имат. А това си е, едва ли не, самостоятелно DLC. Ако беше пълна 2 част, която така или иначе се разработва, нямаше да имам претенции, че е за PS5 само.
BundyBari avatar
BundyBari
19 юни 2020
В моменти като този ме е яд, че Сони и Нинтендо не са партия и такива игри да излизат с порт и за Switch. Веднага щях да взема lite-версията с този "спиноф", вместо да я чакам за PS5. Сега ако си взема Nintendo първите игри за нея ще са ми Зелдата и Marvel Ultimate Alliance 3
pseto avatar
pseto
19 юни 2020
Да, на Sony не им пречи да си поддържат стария хардуер известно време, ама и няма как да ги виня, че си гледат бизнеса. В крайна сметка така се продават конзоли, когато се "мотивират" хората да си ги вземат. Поне го правят с привлекателни игри, защото мисля, че от показаните досега заглавия немалко хора са си харесали поне 1-2 или повече. То е ясно, че на никой не му се иска да дава още илядо лева за нов хардуер, ама... вероятно доста от нас така или иначе ще се пречупят есента.
BundyBari avatar
BundyBari
19 юни 2020
Ние с Митко не оспорваме това, просто се чудим защо го правят в случая с експанжън/спиноф , а не със Spider-Man 2. Явно не е готова, точно затова един реверанс към всички собственици на PS4 с тази би бил страхотен, пък ако ще и на пълна цена да е и да е "повече от същото". Аз лично веднага щях да си я купя
Mitko6000 avatar
Mitko6000
19 юни 2020
Явно е заради първата игра която се продаде като топъл хляб и продаде солидно количество конзоли покрай това. Искат да осигурят добър старт и интерес за новата конзола и решават да минат с нещо на което не му трябва много разработка, защото вече са го направили за оригиналната игра, но в същото време, малко се прецакват, защото не всеки е склонен да си купи PS5 само за това (аз) и други такива хора няма да си го купят. Нямам нищо против да пуснат втора част за PS5 когато е готова, даже се надявам да я направят като хората и да се възползва от новия хардуер. Но един експанжън на игра, която вече я има на по-стар хардуер, и няма да се различава толкова технически от нея, вървейки на новия, ами глупаво си е. По-добре е изцяло да акцентират върху нови пълни заглавия за да предизвикат интерес. Макар че, сега има слухове, че ще портнат и оригиналната игра на PS5. И в този ред на мисли, ако портнат всички ексклузиви за новата платформа, то какъв е смисъла от обратна съвместимост?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл