hategame logo
Spider-Man: Miles Morales - 7 минути геймплей
пуснато на 18 септември 2020 от pseto
spider-man miles 2
По-рано през седмицата видяхме геймплей видео от Spider-Man: Miles Morales, което можете да видите под статията. То ни показва какво можем да очакваме от PlayStation ексклузива, който ще излезе за PS4 и PS5 на 12 ноември.

Както бихме се уверили бойната система си е абсолютно същата като от Spider-Man, един от хитовете на 2018 година. Все пак Майлс Моралес си има свой набор бойни движения, включващи дори и невидимост на бойното поле.

Кът сцената с масовите разрушения също изглеждаше добре, а на PS5 с подобрена графика вероятно ще е съвсем зрелищна.

Spider-Man: Miles Morales не е пълнокръвно продължение, а по-скоро спиноф/стендалоун експанжън. Именно и заради това цената ще е малко по-ниска от обичайната - 60 евро или 120 лева.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
18 септември 2020
Играта си изглежда много добре засега. Няма чак такъв скок в графиката и геймплея не изглежда много променен, което се очакваше. Сигурен съм, че ще е добра, но едва ли ще задмине първата, като се има предвид, че е по-малка игра, като цяло. Специално ми хареса как не са направили Майлс, копие на Питър, а са му дали нови анимации. Направи ми и впечатление, че няма джаджи тук, а вместо това има Venom strike и камуфлаж, в което има логика дотолкова, че Моралес не е толкова опитен, като Спайдърмен, за да използва точно същите методи. Начина по който са миксирали саундтрака също е много на ниво и пасва на този конкретен персонаж.
pseto avatar
pseto
20 септември 2020
Мен също ме изкефи видеото. Само се надявам PS4 версията да не е супер некадърна и скопена и да може да се играе както трябва. Ще го видим що за стока е като персонаж Майлс, изглежда са запазили зрелищните кът сцени от миналата. Битките също изглеждат леко поразчупени, дано Майлс да е осезаемо по-различен от Питър, че да ни задържи за едни десетина часа пред екраните, без да ни омръзне.

От друга страна ми е чудно като пускат и основна игра, и спиноф, как ги мислят нещата за двойката. Мисля, че има шанс да се изчерпи концепцията бързо с игри толкова на често. То и Batman Arkham бойната система вече един път залезе, че всяка втора игра я използваше...

pepito avatar
pepito
20 септември 2020
не съм играл първата, но в това клипче видях момента, в който един автобус пада и за да го задържим трябва да "напомпим" квадрата... драйфа ми се от такива елементи в геймплея
Mitko6000 avatar
Mitko6000
21 септември 2020
Ами, това си е стандарта в гейминга в днешно време. В първата също ги има, но има опция просто да се изпълняват автоматично и да изглеждат като кътсцена. Така че, ако не те кефят, поне няма нужда да ги правиш. Надявам се, че и тук ще е така.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл