hategame logo
Squadron 42 на Star Citizen отложен
пуснато на 31 август 2019 от pseto
star citizen 1
Squadron 42 беше отложен с три месеца. Сингъл кампанията на Star Citizen, която се очаква да е първият изцяло завършен модул за космическата игра, трябваше да се появи по някое време през периода април-юни 2020 година. Но вместо това премиерата се очаква да е в следващото тримесечие, а именно юли-септември.

Доколкото забавянето не изглежда толкова сериозно... то е поредното в историята на Star Citizen. Всъщност колко пъти беше забавена играта вече? Двуцифрено ли е числото? Вероятно да.

Иначе обяснението на Cloud Imperium Games за отлагането гласи, че компанията преминава към нов процес на разработка. Поради тази причина досегашният план ще бъде променен.

Дали това е истината или не можем само да гадаем. Но фактите са, че виждаме поредно отлагане на Star Citizen... и с всяко следващо изглежда така, сякаш играта може и да не се появи изобщо в продажба. Не и в пълния, обещан първоначално вид.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
01 септември 2019
Шок, това никой не можа да го предвиди.
toti avatar
toti
01 септември 2019
Я,ама то имало такава игра ли ха...честно на някой въобще пукали му за тая игра вече,защото на мен лично ми е все тая...в началото и аз бях много надъхан да я цъкам,но като се почна с тия отлаганя ето и сега пак...като гледам няма да го бъде,жалко само за хората дето са наливали сумати пари
sonofdeath avatar
sonofdeath
01 септември 2019
За xората дето са наливали пари има пачове на всеки 3-4 месеца с нови и нови неща не ни бери грижа на нас. Ако си оправят сървърите играта и на този си етап е по зашеметяваща от други заглавия дето им се плащат длс-та. Единствените добри space игри си остават Еве онлайн и X серията на Егософт. Другото е порнография. Добре, че подариx скапания Елит които е скаран с физичните закони на човек.
sonofdeath avatar
sonofdeath
01 септември 2019
Нищо не е отлагано не знам каква е тази статия. Обаче никъде не пише, че излизането на играта е отложено. Излизането на играта е планувано за 2020 година около или след СитизенКон. Ма ще прочета статията, че ми е интересно от де дойде тази фейк новина. Бетата бе отложена, но все тая на кой му пука като бетата няма да е към нас, а те ще си я тестват за да не ни спойлват играта.
sonofdeath avatar
sonofdeath
01 септември 2019
Прочетоx статията. Никога не е казвано, че играта ще излезе април-март и никъде не е споменато, че ще излезе там юни месец. Питай човек или следи българския форум на играта. Или следи Reddit където редовно се пише. Очакваше се първото тримесечие на 2020 година да влезе играта в завършен вид при което да започнат тестовете за бъгове.Реално очакваxме да я пуснат около СитизенКон или поне тогава да ни дадат дата.Отделно нещата на roadmap между двете игри е едно и също. Понеже квото има в едното тва ще има и в другото. SQ42 никога не е бил модул. SQ42 е причината да го има краундфъндинга. Star Citizen е просто добавка която трябваше да бъде мулти на SQ42, но се разрасна в отделна игра. Отделно от CIG си признаxа, че играта име била няколко пъти готова и скрапвана заради нови tech toоls които са направили. Това което я бави е object container streaming заради големите асети както и кодването за физиката. Има и друго за което те обаче не споменават нищо .... Знае се, че играта няма да бъде на DirectX,а ще бъде на Vulcan. Обаче кога ще бъде направена промяната не е известно и на roadmapa още го няма.За мен е по странно защото беше споменато, че сингъл кампанията яма да ползва интернет пък била зависима от server side object container streaming. Което само по себе си ми навява, че ще изисква интернет. Ма ми е все тая. В днешно време само животните нямат интернет в гората
pseto avatar
pseto
01 септември 2019
Тези дискусии вече ги водим 3 или 4 години, като са абсолютно идентични - ти ни повтаряш как всичко е наред и играта ще излезе в срок, след това срокът се бави с 1 година, след това пак повтаряш, че всичко е наред и играта се бави с още 1 година, после още 1. После няколко месеца и после още няколко месеца и т.н.

А иначе - хвърляйки едно бързо око на Kickstarter кампанията не оставам с впечатление, че Star Citizen представлява "линейна сингъл кампания с евентуално мултиплейър някога, 2030-а година".

https://www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen

Оставам с впечатлението, че се обещава огромна отворена вселена в сингъл или мултиплейър с куп неща за правене в нея. Същото се обещаваше в първите години след успешното набиране на средства. Не знам си колко галактики, отделен човек, който да измисля чужди езици на извънземните и какво ли не друго.

Най-малкото - ако всички са си купили само една сингъл кампания в Kickstarter, каква е логиката да хвърлят стотици и хиляди долари за космически кораби, които да се ползват в отворената вселена?

П.С. Сега се замислям - Star Citizen беше обявен, преди да бъде завършен The Witcher 3, The Witcher 3 излезе след година, обра наградите, спечели яко пари, беше обявен Cyberpunk 2077, разработи се изцяло, догодина излиза - същевременно дори Squadron 42 не е близо до завършване. Освен това The Witcher 3 и Cyberpunk 2077 имат бюджет, който е 2 пъти по-нисък от този на Star Citizen досега...

sonofdeath avatar
sonofdeath
01 септември 2019
Малко преди Вещера е започната работата по Киберпънк. Дори във Вещера има иестерн за света на Киберпънк. Мащабите на игрите са различни. Аз лично съм голям фен на Вещера. Макар, че книгите нещо не могат да ме грабнат. Колкото ди кикстартер кампаниятя :
което е оригиналното видео и първо с виждането какво иска да прави. Общия брой системи обещани за Ситизена са 110. От CiG не очакваxа толкова да ги забави SSOCS както и кодването за физиката. Отделно много неща трябва да променят заради смяната от Директ X-а към Вулкан.
lyubohar avatar
lyubohar
01 септември 2019
Meanwhile in Cloud Imperium Games HQ: "момчета, дайте да вземем да я почваме тая игра..." Те и ужилените с екскурзии и други измами до последно вярват, че всичко е наред. И после ги дават по телевизора: "всичко изглеждаще напълно истинско" След толкова отлагания дори и днес преди края на деня да излезе играта, пак ще е измама.
sonofdeath avatar
sonofdeath
02 септември 2019
Като цяло нямам проблем да дам акаунта си на Pseto за да я разцъка. Обаче лично изчаквам SSOCS за които има слухове, че ще е в следващия пач. И с удоволствие ще му я предоставя за да я пробва за тия 7 години какво са направили до момента. Демек към Ноемри тъкмо всеки ще има повече свободно време.
nightwarrior avatar
nightwarrior
02 септември 2019
Всеки път като по учебник. Минава новина за играта. sonofdeath oбяснява как всичко е наред, а pseto и lyubohar обясняват, че греши. Не знам дали е повече хейт от страна на двамата или повече стокхолмски синдром от страна на първия или някъде по средата, но винаги е велико.
lyubohar avatar
lyubohar
02 септември 2019
Аз се забавлявам по-скоро, грам не ме вълнува иначе По-принцип съм винаги готов с лафове по темата, защото един колега страда от същата зависимост и тренирам върху него през ден
Veluvian avatar
Veluvian
03 септември 2019
Подготвят нов сериал по Стартрек, който ще се развива през 25 век, след The Next Generation ерата. В него ще се разискват две екзистенциални теми:
1. UK още няма да е напуснала EU.
2. Отлагат излизането на играта Star Citizen с още няколко месеца, поради регистрирането на нови планети от страна на Федерацията, които ще излязат под формата на DLCта /добрата новина е, че поне няма да са платени, т.к. парите вече са отпаднали като платежен инструмент в хронологично по - късните сериали по Стартрек/.
rosniak avatar
rosniak
03 септември 2019
Един от youtuber-ите, които следя, в някои от клиповете си взе да качва и геймплей и от някаква космическа игра, изглеждаща доста добре, стабилно и зарибяващо. Зачудих се каква е тази игра, и в един от клиповете беше относно тази игра- и това беше точно Star citizen-a. Ако наистина е тази игра, то се работи по нея и ако/когато излезе ще бъде добре поне да се пробва.
lyubohar avatar
lyubohar
03 септември 2019
Това 2015-та ли се случи?
nightwarrior avatar
nightwarrior
03 септември 2019
Damn...
rosniak avatar
rosniak
03 септември 2019
@Lyubohar- 2019 !
sonofdeath avatar
sonofdeath
05 септември 2019
Ами работи се по играта Просто тук xората не са я докосвали нито пробвали. Четат само кво е отложено и колко пари е събрала обаче си нямат никаква идея какво има до момента в играта Ноооо това е друга тема.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл