hategame logo
Star Wars Battlefront II се сдоби с най-много нехаресвания в Reddit
пуснато на 15 ноември 2017 от pseto
star wars battlefront 2 loot boxes
Трейлърът на Call of Duty: Advanced Warfare бързо се превърна във второто най-нехаресвано видео изобщо в историята на YouTube. Несъмнено и EA имаха пръст в това, след като малко преди това представиха Battlefield 1, развиващ се през Първата световна война. Който спечели сърцата на геймърите.

Сега обаче Electronic Arts усещат гнева на масата. В дискусия относно Star Wars Battlefront II разработчик, опитващ се да хвърли светлина върху микроплащанията в заглавието получава... към момента близо 680 000 нехаресвания в Reddit! Става дума за отговор, поясняващ защо в игра с цена от 60 долара култови персонажи като Дарт Вейдър са заключени.

Споделя се, че ходът е осъществен, за да усетят геймърите чувство на удовлетворение, когато прекарат време за отключването на специален герой. Което, естествено, може да се случи и чрез loot кутии, купени с реални пари. Тоест онези, на които им се плаща имат... пряк път.

На мнозина не им се нрави начина, по който EA се правят на луди – и съответно нехаресванията добиват внушителни размери. И продължават единствено да се покачват.

Доколкото наистина в последните два дни EA направи една промяна – намали количеството грайнд за отключване на герои със 75% - то те все още не са налични от самото начало. А като цяло влиянието на loot box-овете в Star Wars Battlefront II бива оценено като прекалено голямо.

Важно обаче е друго – какви ще са продажбите? Понеже някакви си нехаресвания в Reddit едва ли ще трогнат EA.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл