hategame logo
Star Wars Jedi: Fallen Order – видео за премиерата
пуснато на 01 ноември 2019 от pseto
star wars jedi fallen order.
До премиерата на Star Wars Jedi: Fallen Order има половин месец. Но това не пречи да бъде пуснато видео по нейния повод.

То е налично под статията, като е сбито – за разлика от трейлъра за премиерата на Death Stranding, дълъг 8 минути. Все пак и при дължина от 1 минута виждаме доста кинематични сцени, а освен това и битки – включително с босове.

Така скоро ще видим дали Star Wars Jedi: Fallen Order ще си струва. Студиото Respawn успя да се отличи с Titanfall игрите, особено втората част... но дали ще са успешни с изцяло сингъл заглавие?

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
01 ноември 2019
Бекграундите на повечето сцени изглеждат страхотно, като рисувани на ръка.
pseto avatar
pseto
02 ноември 2019
Добре изглежда от това видео, ама то и това му е целта - да накара играта да изглежда добре. Ще видим в реалност. Стига геймплеят да не е толкова лесен, колкото видяхме от едното по-дълго видео всичко трябва да е окей.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
02 ноември 2019
В този тип игри нямам проблем геймплеят да е лесен (стига, разбира се, това да не е другото име на 'безмозъчни противници" и да си има опции за трудност, за тези, които искат повече предизвикателство). Ако е добре изпълнена играта ще ми стига да маам с меча наляво и надясно, да сека крайници с яки комбота, да мятам светкавици от задника си и да се кефя на SW вселената. Някое пъзълче, някоя кът сцена, подходяща музика за бекграунд... Такива неща.
vldir avatar
vldir
03 ноември 2019
Да не я направят прекалено сойлска че аман вече.
pseto avatar
pseto
04 ноември 2019
То ще има трудности, казаха си го официално, тъй че в този аспект няма да е соулска. Макар че то ако махнем трудността и механиките с губенето на души в Souls игра - какво остава? Екшън от трето лице, в което се бием с малък брой противници като цяло.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл