hategame logo
Star Wars Jedi: Fallen Order с геймплей
пуснато на 10 юни 2019 от pseto
star wars jedi fallen order 2
Star Wars Jedi: Fallen Order се сдоби с първия си геймплей през уикенда и видеото не е никак кратко – дължината му е близо 14 минути. Клипчето е под статията, като ни показва какво представлява следващата игра на студиото Respawn.

А именно – екшън-приключение в духа на заглавия като Star Wars: The Force Unleashed. Битките, в които можем да разхвърляме противниците си наляво-надясно, блокираме бластерите им с меча ни и тъй нататък, изцяло в духа на Междузвездни войни, изглеждат добре реализирани. Заедно с това са налични и платформинг елементи в заглавието.

Е, да, наистина трудността изглежда нисичка, а пък човекът, който играе очевидно позволява тук-таме да получава щети, колкото да усетим механиките на заглавието. Можем да се надяваме да има опции и за по-високо предизвикателство.

Все пак - засега Star Wars Jedi: Fallen Order изглежда като една от по-добрите Star Wars игри. А задно с това и обявената дата на премиера не е толкова далеч в бъдещето - 15 ноември. Тогава ще видим играта за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
11 юни 2019
Напомня за нещо между Jedi Knight и Force Unleashed, иначе добре изглежда. Все пак повечето коментари са си резонни - никой да не приордва от ЕА
pseto avatar
pseto
12 юни 2019
То с Origin Access Premier никакви преордъри - давам 30 лева, гледам нещо дали ми харесва или не и това е. Явно EA се надяват повечко хора да забравят абонамента и да си им тече цяла вечност, но аз не забравям.
LethianDream avatar
LethianDream
11 юни 2019
Видеото е супер, само не мога да разбера аз ли нещо съм сбъркан- като ми даде skill point, спирам играта и слагам точката, а не продължавам като тоя нууб на видеото
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2019
И аз съм като теб, ама не забравяй, че тука е по-скоро представяне, вероятно искат да покаже системите за левел ъп и тн.
darkblue avatar
darkblue
11 юни 2019
мен нещо не ме надъха, не ме изкефи както Unleashed.
pepito avatar
pepito
12 юни 2019
много скучно изглежда, най интересното ми беше като си светеше в меча с тъмното и роботчето изглежда ок.
pseto avatar
pseto
12 юни 2019
И аз баш така мисля, изкефи ме роботчето и как си свети с меча, другото... леко скучновато. Ама от друга страна говорим за tutorial-а, тъй че можем да се надяваме, че нататък нещата се оправят.
sonofdeath avatar
sonofdeath
13 юни 2019
Жалко, че тази поредица умря отдавна. Последната добра игра по Star Wars беше Jedy academy за сингъл. Това което видяx ми напомни Assassin's Creed в бъдещето и е сменил меча със светлинен. Не ми хареса, че е толкова много скриптната сякаш и цялата бойна система е толкова скриптната ,че все едно да гледаш филм от които накрая имаш 3-и движения и всеки противник накрая ще стане толкова до болка предзказуем, че хората ще играят играта със затворени очи. На много места им липсват анимации за героя и същия бива много дървен. Има мнооого какво да се желае от играта. За момента пълен пас. По добре да си цъкам Jedy Academy.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 юни 2019
Не бих се съгласил с теб, щото Котор 2 излиза година по-късно.

Иначе тази ще я видим като излезе.

sonofdeath avatar
sonofdeath
13 юни 2019
Да не съм груб поне да дам линк на последната най добра EVER игра за SW :
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл