hategame logo
Star Wars Jedi: Fallen Order с представяне
пуснато на 15 април 2019 от pseto
star wars jedi fallen order.
Star Wars Jedi: Fallen Order най-накрая беше представен официално. Следващата игра на студиото Respawn, което познаваме с Titanfall и последно battle royale хита Apex Legends, ще се появи в продажба по-късно през годината.

Датата е 15 ноември, а платформите – PC, PS4 и Xbox One. Виждаме и трейлър за историята, наличен под статията.

Самият Star Wars Jedi: Fallen Order ще е сингъл игра без каквото и да е мулти. Но не само това – Винс Зампела, шефът на Respawn, изрично посочва, че няма да има какъвто и да е помен от микроплащания или луут кутии. Което означава, че сякаш EA малко лека полека се отказва от тях в игрите, които не се казват FIFA или Madden NFL и неслучайно – провалите се натрупаха в немалко количество напоследък.

Несъмнено скоро ще научаваме още от Star Wars Jedi: Fallen Order. Но засега можем да очакваме доста.

Коментари
igra4 avatar
igra4
15 април 2019
Шанса на Респаун да видим дали стават за нещо, защото да се хвалиш с бози като Titanfail и Апексчето, не е много на добре.
BundyBari avatar
BundyBari
23 април 2019
Не знам, но ако Дисни даде на Сони да направят един single-story проект по Междузвездни войни, ще се бори за GOTY 100%... хем хората са зажаднели за нещо такова на нивото на SW:КOTOR, а и с ресурсите на Sony и времето, което дават на програмистите да полират нещата, и опита, който вече имат в RPG-елементите в игрите насъбран от Horizon и God of War, не ми се мисли... и графиката също ще е топ
toti avatar
toti
23 април 2019
+1
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл