hategame logo
Star Wars: The New Republic с нов експанжън
пуснато на 19 юли 2016 от pseto
star wars the old republic expansion
В последно време се говори много за Star Wars и неслучайно – не само видяхме нов филм по серията, но и откакто Disney купи Lucasfilm се опитва да издои франчайза изцяло. Преди всичко това обаче се появи една игра, която получи смесени отзиви – Star Wars: The New Republic. Платеното първоначално MMORPG се превърна във free-to-play продукт година след дебюта си през 2011-та... и ето, че продължава да се поддържа.

Скоро ще видим нов експанжън за Star Wars: The Old Republic, обявяват разработчиците BioWare. Неговото название ще бъде Knights of the Eternal Throne, като засега липсват детайли какво ще включва. Все пак става ясно, че добавката ще е подобна като тон с последната такава – Knights of the Fallen Empire.

Новият експанжън ще съвпадне и с празнуването на 5 години от пазарната премиера на Star Wars: The Old Republic. Заглавието се появи в продажба на 20 декември 2011 година.

Иначе Star Wars: The Old Republic е един от ранните представители на хейт ревюта в сайта. Въпреки големите си претенции и бюджет заглавието беше просто поредното недовършено MMORPG с куцащ ендгейм. От друга страна играта успяваше да се хареса на всички, решили да се потопят в огромното количество странични куестове, всички озвучени – може би прецедент за толкова мащабен онлайн продукт.

Коментари
undefined
Zmo
19 юли 2016
Star wars: The new republic - имаш предвид old republic?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл