hategame logo
StarCraft II с премиум карти
пуснато на 24 април 2018 от pseto
premum arcade starcraft 2
Аркадният режим на StarCraft II ще се сдобие с платени карти по-късно през годината, научаваме от официално съобщение на Blizzard. Те ще бъдат добавени в пач 4.3 на стратегията, като ще даде възможност създателите на най-интересните нива да получат някой и друг долар за труда си.

Но как ще се случват нещата?

По следния начин – Blizzard ще избират най-добрите карти, които в общия случай реално са си модове. Като например Ark Star, който предлага пълнокръвна походова ролева игра (наличен във видеото под статията). Те ще биват пускани в премиум частта на аркадния режим, като „част“ от генерираните средства ще отиват директно при създателите на съдържание. Не е ясно какъв точно е процентът.

При положение обаче, че Blizzard ще избират картите, то можем да се уверим, че съдържанието в тях ще е на ниво. И не само това – ще се възпре възползване от системата , като например копиране/кражба на съдържание.

Първите две карти/мода, налични в премума ще са вече споменатия Ark Star и Direct Strike. Предстои да видим дали до дебюта на пач 4.3 ще бъдат добавени и още.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл