hategame logo
StarCraft II става free-to-play
пуснато на 04 ноември 2017 от pseto
starcraft 2 1
StarCraft II ще се превърне във free-to-play продукт по-късно през месеца! Стратегията в реално време на Blizzard ще може да бъде сваляна и играна от 14 ноември нататък...

...като естествено има някои уловки.

Мултиплейърът ще е наличен в пълната си цялост и без ограничения. Ако това е нещото, което ви влече, то новините са добри – няма да плащате каквото и да е.

Що се отнася до сингъла, то там ситуацията е малко по-деликатна. Wings of Liberty, кампанията, налична с първия StarCraft II, ще е съвсем безплатна. Останалите – Hearth of the Swarm и Legacy of the Void – ще ви струват по 15 долара. В случай пък, че сте си купили Wings of Liberty, то Heart of the Swarm ще е достъпен без пари за вас.

Друга добавка – Nova Covert Ops – също може да се купи отделно отново за 15 щатски гущера (и съответно 15 европейски пари за жителите на нашия континент).

Или накратко – очаква се скоро в StarCraft II да се вдъхне голямо количество свежест. Макар че обикновено с нея ръка за ръка си върви и токсичността, типична за free-to-play заглавията.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
10 ноември 2017
Не.Не знам дали е само при мен но като поцъкам тази игра малко повече от 10 минути и започва да ме боли глава . Може би е заради мултиплейъра където трябва да си мега бърз , да наблюдаваш армията и базата едновременно .
Veluvian avatar
Veluvian
01 декември 2017
Честито на всички онези, които дадохме по 200 марки през годините за 3в1
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл