hategame logo
Steelrising е новата игра от създателите на GreedFall
пуснато на 08 юли 2020 от pseto
steelrising
Френското студио Spiders е интересен феномен в модерния гейминг - компанията се е специализирала в среден клас екшън-ролеви игри, които се опитват да ни доставят мащабни светове като AAA заглавията, но с по-скромен бюджет. Въпреки някои свои проблеми игри като GreedFall, The Technomancer и Bound by Flame могат да бъдат окачествени като добри. Пък и всяка следваща става малко по-добра.

Е, поредното отроче на Spiders можете да видите от тийзъра под статията. Играта носи названието Steelrising, като... ни пренася в алтернативна версия на Френската революция. В нея науката е отбелязала сериозен прогрес, довеждащ до създаването на хуманоидни роботи.

В играта ние поемаме контрола над Егида (Aegis), която е бодигард на Мария-Антоанета. Тя ще трябва да открие своя създател, същевременно спирайки армия от машини на Луи XVI, последният крал на Франция.

Самата игра обещава да е с по-бързо темпо от последните творения на Spiders. Ще имаме и по-разчупени нива, при които преходът между битки и разкриване на картата да се случва по-естествено.

Геймплеят вероятно ще е подобен на последните игри на френското студио. Егида ще има достъп и до меле оръжия, и до различни такива за справяне с противниците отдалеч. С течение на кампанията ще можем да ги ъпгрейдваме и сменяме, за да паснат идеално на стила ни на игра.

Засега Steelrising няма дата на премиера.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
09 юли 2020
Много готин тийзър, ще я следя.. Да добавя, че ще излезе за PS5 и Xbox Series X, така че най-рано в края на годината..
pseto avatar
pseto
09 юли 2020
Това за новите конзоли май го пропуснах. Иначе да, изглежда интересно, дано да вдигнат малко левъла в актьорската игра и кът сцените и всичко ще заспи. Малко по малко се ъпгрейдват франсетата, ще видим дали ще го докарат до "пълен" AAA.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл