hategame logo
Студиото зад The Order: 1886 с нова игра скоро, но...
пуснато на 27 май 2016 от pseto
The Order: 1886_20150219202952

The Order: 1886 не беше най-запомнящата се игра откъм геймплей, но с едно нещо определено се отличи – невероятната си графика и прекрасни анимации. Някак остана впечатлението, че ако студиото Ready at Dawn имаше повече време щеше да направи нещо далеч по-хубаво... и сега научаваме, че компанията готви нова игра. Заглавието ще бъде представено на събитието E3 през юни, но...

...изглежда не говорим за голям проект от типа на The Order: 1886, а нещо с далеч по-нисък профил. Защо ли? Съобщението, че Ready at Dawn готвят нов продукт идва от GameStop.

Една от водещите вериги гейм магазини в последно време се опитва да се превърне и в разпространител, инвестирайки в игри, а не само продавайки ги. И едно от първите заглавия на GameStop ще е именно на Ready at Dawn.

При това положение едва ли ще видим нещо с бюджет от десетки милиони долари – напротив. По-вероятно е да говорим за някоя малка игра тип куест или платформър. Естествено истината може и да се окаже различна – предстои да научим.

Любопитно е и какви планове имат Sony за Ready at Dawn. Студиото не е под шапката на японския гигант, ами е независимо – така не е сигурно дали се готви продължение на The Order: 1886 например. Но определено ще видим доста похабен потенциал, ако Ready at Dawn не направят още някоя голяма игра.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
30 май 2016
че тоз ходещ симулатор кфо му беше голямото на проекта ??
pseto avatar
pseto
31 май 2016
По графика, анимации и цялостната визуална част доста кинти са се хвърлили. Сега е ясно, че не говорим за стотици милиони, но със сигурност са отишли доста кинти.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл