hategame logo
The Order: 1886 почти достига очакваните продажби
пуснато на 08 юни 2015 от pseto
The Order: 1886_20150213222330
The Order: 1886 беше една от първите игри, представени изобщо за PlayStation 4. Заглавието обаче бе прието противоречиво от мнозина – доколкото графиката и анимациите бяха невероятни, то геймплеят беше ужасно кух. Съответно и продажбите едва ли са били особено сериозни.

Все пак Пол Симс, шефът на разработчиците Ready at Dawn разкрива, че The Order: 1886 почти е достигнал очакваните от Sony стойности. Не се разкриват точни числа, тъй като японската компания не позволява те да бъдат обявявани без нейно позволение. И все пак изглежда Ready at Dawn ще ги бъде - едва ли студиото ще бъде сполетяно от някоя... фатална съдба.

Е, вероятно Sony са се надявали The Order: 1886 да се котира... страхотно. Най-малкото каквито и да са били заложените в първоначалния договор продажби, то никой не е очаквал, че PlayStation 4 ще се превърне в най-бързо продаващата се конзола изобщо. С други думи, The Order: 1886 може да се окачестви... предимно като разочарование.

От друга страна графичният двигател на заглавието е наистина невероятен и въпреки 30-те си кадъра в секунда и по-ниската от 1080p резолюция успя да покаже наистина сериозни красоти. Ако говорим за анимации, едва ли има по-добра конзолна игра изобщо... така ще е хубаво и Ready at Dawn да получат шанс за ново заглавие, и най-вече... този графичен двигател да бъде използван и в други PS4 ексклузивки.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
08 юни 2015
Тази игра съвсем я бях забравил,че съществува.Дано няма продължение.
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 юни 2015
Или ако има... да вкарат игра в него
pseto avatar
pseto
08 юни 2015
Онова, което са сътворили като енджин ме впечатли, а тази дума поне аз използвам адски рядко. Особено ако става дума за графика, която по дефиниция не ме впечатлява. Тоя двигател с motion capturing-а на Ready at Dawn може да бъде основа на наистина страхотни игри...

...но ще е нужно с тях да работи още едно студио, което може да прави "игри".

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл