hategame logo
Styx: Shards of Darkness – кинематично видео
пуснато на 12 януари 2017 от pseto

Styx: Shards of Darkness се сдоби с кинематично видео. Клипчето можете да видите горе, като ни показва главният герой Стикс да прави онова, в което е най-добър – да се промъква в сенките и убива противниците си.

Реален геймплей липсва, но пък си припомняме, че Styx: Shards of Darkness ще се появи в продажба по някое време през март тази година. Предстои да се уточни кога точно през месеца ще се случи това. Платформите са познатите PC, PS4 и Xbox One.

Самата игра е продължение на Styx: Master of Shadows. Въпреки че заглавието имаше някои проблеми с AI-то и не предлагаше особено красива графика отзивите бяха положителни, специално от геймърите. Промъкването беше изпълнено на топ ниво, а пък огромните като мащаб нива позволяваха множество различни подходи за минаването им.

Така можем да се надяваме и Styx: Shards of Darkness да е стабилен. Но дали наистина играта ще е добра?

Коментари
darkblue avatar
10yo10f
14 януари 2017
pseto avatar
pseto
14 януари 2017
Дам, бях го мернал това, даже ако не се лъжа някаква статия бях написал. Пак си изглежда леко дървено, но по-добре от първата. Като цяло се надявам да е як.
darkblue avatar
10yo10f
14 януари 2017
Да, по добре изглежда от първата. Като цяло играта ми хареса, бих си купил и 2 част
bojosan avatar
bojosan
14 януари 2017
Страхотна игра,изиграх я с кеф първата част и с нетърпение чакам втората.Обаче има един проблем - май ще е само дигитална ,а няма да е на дискове,погледнах в Live цената и хич не ми хареса - 40 евра !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл