hategame logo
Създателите на Angry Birds с нова игра – Nibblers
пуснато на 10 септември 2015 от pseto
nibblers 1
Nibblers. Това е новата игра на студиото Rovio, популярно почти изцяло с поредицата си Angry Birds. Но за какво става дума ще се запитате вие? Нещо ново и креативно?

Напротив. Говорим за поредната пъзел игра за Android и iOS, в която целта ни е да наредим три или повече елемента от даден тип един над друг или един до друг. В случая – плодове. Традиционно за този тип игри ще имаме същества, наречени този път Nibblers, които ще могат в определени моменти да се включват със специални умения, които да чистят куп плодове накуп – ако случайно попаднем в затруднена ситуация.

Ще са налични и противници, които трябва да победим, отново зашеметявайки ги... с нареждане на три или повече плода. Естествено. Видео за играта можете да видите долу.

Като цяло не изглежда Nibblers да добавя нещо ново или нестандартно на гейм сцената, напротив. Истината сякаш е полярно противоположна. И е възможно кризата в Rovio да се задълбочи още.

Наскоро научихме за значителна вълна от съкращения в рамките на компанията. Те показват, че Angry Birds е в криза и са нужни нови, свежи продукти. Но дали Nibblers е сред тях?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл