hategame logo
Създателите на Dead Island обявяват нова игра – Project Hell
пуснато на 27 август 2012 от pseto
project hell 1
Dead Island беше една от любимите ми игри за миналата година и няма как да не се накефя на факта, че разработчиците й Techland обявиха ново заглавие. Което ще има подобен сетинг.

То носи кодовото название Project Hell, като неговата разработка... започва като мод за Dead Island. Той е дело на Марцин Зугадло, един от разработчиците на зомби заглавието. След като виждат Project Hell, шефовете в Techland се влюбват в проекта и решават да отделят ресурси за него, та да бъде разработен като изцяло ново самостоятелно заглавие.

Звучи интересно. Самата игра ще е доста подобна на Dead Island – перспективата ще е от първо лице, а пък геймплеят ще се състои предимно от хак енд слаш. Както бихте се досетили по названието, основните противници ще бъдат орди от демони и всякакви други изроди, коит ще трябва да бъдат разпарчетосани.

Иначе, Project Hell в момента се разработва само за PC, като са възможни и конзолни версии, ако играта бъде приета успешно. Към момента обаче няма данни кога можем да очакваме заглавието на Techland.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл