hategame logo
Създателите на Guitar Hero и Rock Band все пак обявиха шутър... музикален!
пуснато на 18 февруари 2014 от pseto
chroma
През 2012 година се появиха слухове, че студиото Harmonix, известно с касови ритъм игри като Guitar Hero и Rock Band, готви шутър заглавие. Които изглеждаха малко странни. А и на всичкото отгоре не се появи ново инфо доста дълго време.

Оказва се обаче, че този път спекулациите са били самата истина. Студиото Harmonix наистина представи шутър от първо лице... но адски интересно, в него няма да се гърмим с ортодоксални пушкала.

Напротив. В Chroma – както се нарича заглавието – положението е различно.

„Музиката е вашето оръжие, саундът е арсеналът ви“.

Поне това научаваме от краткия тийзър, който можем да видим под статията. От който можем да се уверим, че в света на Chroma няма да се пуцаме с куршуми, а звуци. Предимно дъбстеп, ако съдим по видеото.

Заедно с това, нивата в Chroma ще се променят според музиката, която звучи. По какъв точно начин, предстои да видим.

Самата игра се очаква да е free-to-play, но се обещава, че няма да плащаме за абсолютно нищо, което да ни даде предимство в геймплея. Вместо това ще имаме „дълбоки възможности за персонализиране на персонажите си“.

Общо взето, нещата звучат интересно. Но вероятно не съм единственият, който иска да види геймплей. Дали Chroma няма да е поредната касова игра на Harmonix или ще е тотален провал?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл