hategame logo
Създателите на Kingdoms of Amalur ще живеят
пуснато на 18 май 2012 от pseto
kingdoms of amalur
След като вчера стана ясно, че студиото 38 Games не е успяло да плати вноска на стойност 1.125 милиона долара по заем, дължан на американския щат Роуд Айлънд, то всичко се е развило успешно. Оказва се, че вече тази сума е била преведена в сметката на местното правителство.

За да се случи това обаче, не се минава без жертви. Наскоро са били съкратени всички служители, които не са на постоянен договор към 38 Games. Също така са били спрени временно заплатите на останалите 379  души.

Абе, жертвите не са малки, общо взето. Именно заради това Линкълн Шафий, губернаторът на Роуд Айлънд, твърди, че е време 38 Games да се замислят да излязат на борсата, за да получат допълнително финансиране. Към момента, тя е частна, като собственик на студиото е бившият професионален безйболист Кърт Шилинг.

Все пак, на мен ми се струва, че всичко ще се развие положително и без драми. Но кой ли знае, може и да не се окажа прав? Ще е жалко, в крайна сметка, Kingdoms of Amalur си беше добра игра и заслужава продължение.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл