hategame logo
Tales from the Borderlands се завръща в продажба
пуснато на 13 февруари 2021 от pseto
tales from the borderlands 2
Tales from the Borderlands ще се завърне в продажба следващата седмица. Това ще се случи на 17 февруари, като разпространителят е Gearbox. Така след като заглавието бе свалено от Steam през 2019-а ще се завърне обратно в магазина.

Играта излезе от продажба след фалита на Telltale през 2018 година. Подобна бе и съдбата на други серии на студиото, включително и The Walking Dead - но повечето от тях си намериха нови собственици и се завърнаха в магазините. Tales from the Borderlands беше купен от Gearbox, които имаха пръст в разработката на играта (тъй като заглавието бе базирано на тяхната серия Borderlands).

Tales from the Borderlands е поне за мен най-добрата игра на Telltale. Тя се появи след The Walking Dead и The Wolf Among Us, като ознаменува златният период на студиото. А след това започна падението. Telltale започна да прави прекалено много епизодични игри едновременно, от което качеството пострада сериозно. Заедно с това формулата на студиото започна да се изчерпва, а без подобрение в нея продажбите намаляха.

Що се отнася до Gearbox пък, наскоро те загубиха своята независимост. Компанията вече е дъщерно дружество на Embracer Group в сделка за 363 милиона долара (която обаче може да достигне и до 1.4 милиарда долара).

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
13 февруари 2021
Най-добрата игра на Телтейл!
Rostik79 avatar
Rostik79
15 февруари 2021
Отдавна ми се иска да я играя. Бях я почнал веднъж преди години и ми хареса, но не си спомням защо не я доиграх. Мисля да поправя пропуска. Предполагам, че за един уикенд може да се изиграе.
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 февруари 2021
Не съм я изиграл още, в библиотеката е, но другите им игри се минават за 10-12 часа. Тоест възможно е, зависи от геймсесийте ти.
pseto avatar
pseto
15 февруари 2021
Тя играта не знам дали е и 10 часа, за един уикенд лежерно се изиграва. Може и за ден, ако те хване наистина сюжета.

Иначе да, за мен това е най-добрата игра на Telltale. Може би защото е леко приятна изненада нещо по-лековато, не супер сериозните The Walking Dead и The Wolf Among Us. Жалко, че след това всичко се срина сякаш изведнъж.

BossOfGermany avatar
BossOfGermany
16 февруари 2021
Аз изиграх само първия епизод и това беше. Не ме грабна. Бавен плот и забравими персонажи с които не успях да остана свързан. Може би играта е правена за феновете на Borderlands, а аз не съм запознат с lore-а на поредицата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл