hategame logo
Tales from the Borderlands се е продавал под очакванията
пуснато на 11 август 2017 от pseto
tales from the borderlands 1
Поне за мен Tales from the Borderlands е най-добрата игра на Telltale. Заглавието залагаше на хумора и свежата атмосфера, противно на мрачните и сериозни The Wolf Among Us и The Walking Dead, с които студиото стана популярно. Отзивите за играта бяха страхотни отвсякъде...

...но се оказва, че продажбите са били под очакванията на Telltale. До такава степен, че Tales from the Borderlands е бил завършен от хора, които са оставали в извънработно време и на доброволчески начала, колкото да изкарат играта докрай.

"Продажбите на Tales from the Borderlands не бяха страхотни. Бяха прилични, не е да кажеш, че сме губели пари, но нищо от калибъра на The Walking Dead", споделя Ник Хърман, един от директорите на епизоди за играта.

Той добавя, че в средата на първия - и единствен - сезон на Tales from the Borderlands екипът, разработващ заглавието е бил орязан сериозно. Били са оставени шепа хора, които да завършат играта - очевидно онези, които са искали най-много тя да бъде завършена изцяло.

Интересно е, че всичко това е много трудно да се забележи. Целият сезон на Tales from the Borderlands беше страхотен, особено финалните епизоди. Кой знае - може би изцяло освободени шепата разработчици са могли да дадат най-доброто от себе си?

Тъй или инак изглежда почти сигурно, че няма да видим втори сезон на Tales from the Borderlands. Самите Telltale пък очевидно са се насочили изцяло към по-комерсиално успешните си франчайзи тип Minecraft: Story Mode (който трудно впечатлява откъм качество, но пък продажбите са повече от добри).

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 август 2017
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
12 август 2017
Много нагли станаха с еднаквите си и глупави игри. За бога братя геймъри, не купувайте!
pseto avatar
pseto
13 август 2017
Проблемът е, че се купува не онова, което трябва. Само ще се мотивират Telltale да си правят адаптациите по комерсиални франчайзи на килограм... много ми е интересно какво стана с оригиналната им игра, за която толкова говореха. Уж щяха да я представят, ама нейсе, нищо.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл