hategame logo
Тазгодишното Call of Duty е Black Ops Cold War?
пуснато на 20 май 2020 от pseto
call of duty black ops cold war
Тазгодишното Call of Duty ще се казва Black Ops Cold War, твърдят слухове в интернет. Първоначално за заглавието на играта съобщава лийкърът с ник Okami, който многократно е обявявал информации за Call of Duty игри преди официалните представяния. Изданието Eurogamer допълва, че според негови източници названието на заглавието ще е именно това.

Други подробности към момента липсват. Например дали Call of Duty: Black Ops Cold War ще има сингъл кампания или ще залага само на мултито, както беше при Call of Duty: Black Ops IV. Вероятно ще е първото.

За да научим повече за геймплея пък ще трябва да изчакаме до официалното представяне.

Разработката на Black Ops игра едва ли може да ни изненада. Още миналата година стана ясно, че Activision са сменили разработчика на Call of Duty играта за 2020-а. Вместо Sledgehammer това ще са Treyarch. Които от десетилетие пускат единствено игри под Black Ops бранда.

Още от миналата година имахме и спекулации, че през 2020-а ще се пренесем в Студената война. И ето, че слуховете за пореден път се оказват истина.

А дали Call of Duty: Black Ops Cold War ще е успешен? Въпросът вероятно е реторичен – независимо дали отзивите са добри или не чак толкова, Call of Duty задължително се продава силно.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
21 май 2020
Откакто спрях да играя CoD игри, вече това сигурно е седмото или осмото заглавие което излиза. Доколкото разбирам, сингъл кампаниите последните години са някакви нива за по няколко часа, а на последната май даже нямаше сингъл.
Кажете кое от CoD от последните 5-6 години има солидна сингъл кампания, която да си струва.
За последно съм играл Call of Duty: Modern Warfare 3.
pseto avatar
pseto
21 май 2020
Тая, дето нямаше сингъл кампания, май имаше най-солидната сингъл кампания от последените няколко. Поне на мен ми хареса най-много. Black Ops IV нямаше "реална" кампания, но пак имаше по 1 мисия за всеки от героите, показващи историята му, плюс начална и финална кът сцена. Това беше по-скоро контекст за играта - за времето, в което се развива и т.н. Съвсем минималистично, може би към 1 час е сюжетът или нещо такова. Но мисля, че се получи по-добре от последните.

Реално Modern Warfare, играта от миналата година, не е точно лоша откъм кампания. Не е и добра. Става. Проблемът е не толкова самите кампании, колкото втръсващите до крайност мисии, които сякаш се правят вече от някакъв автоматичен скрипт.

sClass avatar
sClass
21 май 2020
Насират се от страх да махнат Black Ops от името и просто да го нарекат Cold War.
Мен винаги са ме кефили cod-oвете чието действие се развива в миналото така че кампанията ще я мина но за друго неам нерви.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл