hategame logo
The Division 2 излиза в рамките на 8 месеца
пуснато на 18 май 2018 от pseto
the division 2 announcment
The Division 2 ще се появи в продажба най-късно през март 2019 година. Новината идва от съобщение на Ubisoft, дошло по-рано през седмицата.

Повече детайли липсват, като не научаваме и кога ще бъде обявена в детайл играта. Понеже засега подробностите са адски малко – реално имаме едно лого, което можете да видите горе и това е всичко.

Едва ли обаче при наближаващата с пълна сила есен на 2018-а The Division 2 ще е наличен в нейните рамки. Също така оригиналната игра видяхме през март 2016-а и като нищо продължението ще се появи пак в рамките на същия месец. Но три години по-късно.

Става ясно също, че и рейсърът The Crew 2 ще е наличен преди преди април 2019-а. Също така Ubisoft обещават „необявена игра от настоящ техен франчайз“ в същия прозорец. Интересно е коя ли е тя?

Коментари
vldir avatar
vldir
20 май 2018
Splinter cell
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
20 май 2018
Най-вeроятно.
Veluvian avatar
Veluvian
21 май 2018
Последният Black List беше доста читав като геймплей, дори бих казал - доближаващ се до Пандората и Теорията на Хаоса. Дано сте прави.
pseto avatar
pseto
22 май 2018
Да, последният Splinter Cell беше добър, една от малкото игри в последните години, в която има смислен изкуствен интелект. Дано обаче ако е Splinter Cell не го разводнят Ubisoft и не го превърнат в поредното си заглавие с отворен свят на килограм...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл