hategame logo
The Outer Worlds – трейлър за премиерата
пуснато на 21 октомври 2019 от pseto
the outer worlds
The Outer Worlds ще се появи в продажба след няколко дни – и да, това означава, че е време за трейлър за премиерата. Него можете да видите под статията.

Краткото видео от малко под две минути ни показва част от историята и геймплея на The Outer Worlds. Акцентът, естествено, е на хумористичната част на играта. А тя изглежда ще предлага немалко пародийни моменти.

Наскоро пък видяхме по-солидно геймплей видео от The Outer Worlds. Което показва, че заглавието има потенциал, но едва ли ще ни разбие в този си аспект. Със сигурност по-важни ще са качеството на историята и отворения свят.

Е, датата на премиера наближава, та скоро ще видим какво е положението. The Outer Worlds чакаме на 25 октомври, а платформите са PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
igra4 avatar
igra4
21 октомври 2019
Излиза Алфа версията, колко пача ще отнесептва чудо не ми се мисли, сигурно след година ще става за игране.
LethianDream avatar
LethianDream
22 октомври 2019
Ударих преордър току-що. Да видим в петък как ще е играта
nightwarrior avatar
nightwarrior
22 октомври 2019
Аз също се нахъсах пък да видим.
vldir avatar
vldir
22 октомври 2019
Коѝто има пасс за кашона може да я цъка.
LethianDream avatar
LethianDream
24 октомври 2019
Вчера четох едно ревю, което даде оценка седмица и авторът беше писал, че е игра на годината..ако живееш през 2012 година
Но метакритика и другите сайтове дават осмици и деветки, явно ще е силна игра. Нямам търпение утре да я подпукам.
pseto avatar
pseto
25 октомври 2019
Това за мен не е обида. (Особено ако се намеква грозна/кофти графика.)
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
25 октомври 2019
Какво става, излезе ли вече? Някакви първоначални отзиви?
lyubohar avatar
lyubohar
25 октомври 2019
Миии...Поцъках малко, засега е стандартният Fallout сетинг, явно Obsidian не могат да излязат от това русло. Барнато, красиво, но нищо ново и различно от Fallout 4 например. Ако не избухне по-натам с някакви страхотни диалози и куестове, не мисля, че ще остане в историята на гейминга.
pseto avatar
pseto
25 октомври 2019
Те и ревютата горе-долу това казват. Четох по диагонал, де, за да избегна спойлери и прочее, ама като цяло - "Прилична игричка, нищо размазващо". От друга страна това, идвайки от като цяло щедрите с оценките си западни медии, може и да е леко като червен флаг. Ще видя, де, мисля този уикенд ако поостане време да поцъкам.

lyubohar, ти като си играл хваления за диалозите си Disco Elysium вероятно няма да се впечатлиш от тези в The Outer Worlds. Малко на средна ръка ми бият само от трейлърите с или приличен, или доста далеч от целта хумор.

lyubohar avatar
lyubohar
25 октомври 2019
Да, и аз това си мисля Аз даже още го играя Диското и си викам - кофти момент да пробвам Outer worlds, защото ще ми евтинее вероятно, и наистина е така. Вероятно ще изчакам малко, за да не правя директни сравнения. Но направиш ли връзката, много неща си идват на мястото и си казваш "ахааа, ето защо еди-какво-си е еди-как-си".

Малко офтопик - тия дни ме сполетя страхотен revelation, който издигна Disco-то още в очите ми. Всяка локация, всеки измислен континент, град, раса, националност - отговаря на реално-съществуваща такава от нашия свят (но не 1:1). И постоянно има подсказки, които да ти помогнат да направиш връзката кое-какво е; и когато се случи да познаеш нещо се плясваш по челото и те побиват тръпки Жалко, че имената са стотици и са супер-засукани и е трудно запомниш кое какво е.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
25 октомври 2019
Свалям я в момента, да видя накъде са се запътили Обсидиан, но аз така или иначе никога не съм бил хайпнат по този род игри. Единици са игрите в този жанр, които ми допадат и я свалям от чисто любопитство.

Това, което ме интересува, е Обсидиан да продължат да държат реномето си на все още непокварено студио.

lyubohar avatar
lyubohar
29 октомври 2019
https://www.pcgamer.com/disco-elysium-has-ruined-the-outer-worlds-for-me/

100% всичко в тази статия Не бих могъл да го кажа по-добре.

pseto avatar
pseto
30 октомври 2019
Като цяло мога да се радвам значи, че ще почна да играя Disco Elysium след The Outer Worlds. Макар че той си е ставаща, но не изпъкваща с нищо игра така или иначе. Аз и не очаквах повече. Тъй че не съм сигурен дали мнението ми щеше да се промени много, ако бях играл наобратно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл