hategame logo
The Outer Worlds отложен за Switch заради... короносавируса
пуснато на 07 февруари 2020 от pseto
the outer worlds 1
Ревизията на The Outer Worlds за Switch ще бъде отложена, а причината за това звучи... интересно. А именно – коронавируса. Или по-конкретно, студиото, отговорно за порта се намира в Китай и е под карантина. Така разработчиците му не могат да достъпят работните си места.

Private Division – разпространителят на играта – уточнява, че никой от разработчиците не заразен. Това са просто превантивни мерки на китайското правителство. Но заради тях портът, който очаквахме през март, ще бъде забавен.

В резултат The Outer Worlds пак остава без дата на премиера за Switch. От Private Division ще ни обявяват подобна възможно най-скоро. Но с оглед на опасностите от коронавируса ревизията на RPG-то за Switch може и дас е забави.

Иначе играта видяхме в края на миналата година, като тя получи положителни отзиви. Датата на премиера за Switch пък бе обявена съвсем наскоро, но едва ли някой е можел да предвиди разпространението на коронавируса.

Коментари
vldir avatar
vldir
08 февруари 2020
Ps5 също ще отложат.
pseto avatar
pseto
09 февруари 2020
Някъде ми се мерна, че са казали и Sony, и Microsoft, че няма да им наруши графика това. Мисля, че ще намерят алтернативен начин, евентуално за повече пари. Ама кой знае, де, ще видим колко зле ще се развие вирусът наистина.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл