hategame logo
Tony Hawk’s Pro Skater 5 най-накрая с версии за PS3 и Xbox360… но само в САЩ
пуснато на 14 декември 2015 от pseto
tony hawks pro skater 5 4
Tony Hawk’s Pro Skater 5 беше ужасно слаба игра, но до този извод мнозина можеха да стигнат и само ако бяха гледали трейлърите на заглавието преди премиерата му. Които изглеждаха отвратително дори и за PlayStation 4 и Xbox One. След като се появи на пазара играта получи изключително лоши отзиви, което накара разпространителите Activision да отложат версията за PlayStation 3 и Xbox360.

Е, в крайна сметка Tony Hawk’s Pro Skater 5 ще дебютира и за предходното конзолно поколение... но само в САЩ. Това ще се случи още утре – 15 декември. Засега не се предвижда версия на скейтърската игра за целия останал свят извън рамките на Щатите.

Причината? Вероятно Activision предполага, че на домашна земя Tony Hawk’s Pro Skater 5 ще се харчи по-добре. Пък и защо разпространителят да не се пробва малко преди празниците около Коледа и Нова година с премиера на заглавието?

Иначе версията за настоящото конзолно поколение още чака куп важни пачове, които да поправят бъговете и гличове на заглавието. Дали това обаче ще се случи предстои да научим.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл