hategame logo
Torchlight 2 с конзолна версия, Hob - за Switch
пуснато на 31 март 2019 от pseto
torchlight frontiers
За съжаление студиото Runic, което се отличи с двата Torchlight-а, затвори врати. Но ето, че интелектуалната собственост на компанията не е умряла. Напротив - Torchlight 2 и Hob, последните две заглавия на компанията, ще се сдобият с нови версии. Те ще бъдат дело на компанията Panic Button.

Първата от игрите ще получи конзолен дебют. Torchlight 2 към момента е наличен единствено за PC, но скоро ще са готови ревизиите за PS4, Xbox One и Switch. Тях очакваме до края на 2019-а.

Що се отнася до Hob, платформър-приключението имаше мултиплатформена премиера в лицето на PC, PS4 и Xbox One. Така за него единствения нов фронт, на който ще се продава се казва Switch.

След успешния Torchlight 2 изглежда Runic Games изпаднаха в някаква криза. Те решиха да не правят трета игра в ролевата серия, ами вместо това направиха нещо по-различно - Hob. Играта бе страхотно приета, но продажбите не бяха достатъчно, за да спасяват Runic от фалит.

Коментари
BundyBari avatar
BundyBari
01 април 2019
За Torchlight 2 с удоволствие ще дам пари, въпреки че съм я въртял едно време на PC, много добър Diablo-двойник
pseto avatar
pseto
02 април 2019
Да, особено и след като се появи веднага след Diablo III, което беше в супер абсурдния му следпремиерен вид. Тогава направи страхотно впечатление.

Жалко само, че Runic умряха, ама това е положението при малките студия, за съжаление...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл