hategame logo
Torchlight II вече е част от услугата Origin Access
пуснато на 26 февруари 2016 от pseto
torchlight 2
Не знаете що е то Origin Access? Става дума за платената версия на Origin – конкурентът на Steam от страна на EA, който включва всички игри на компанията. Услугата беше обявена съвсем наскоро, като ви дава възможност да получите куп безплатни игри срещу плащане на месечна такса от калибъра на десетина лева месечно.

По-рано тази седмица научихме, че Torchlight II ще е първото ново заглавие, което ще бъде добавено в Origin Access от представянето на услугата. Към момента екстрата предлага 15 игри – почти всички от които дело на EA. Всъщност преди да бъде прибавен Torchlight II услугата включваше една външна игра – страхотният This War of Mine. Но вече са две.

Прибавянето на Torchlight II звучи като добра оферта. Доколкото играта е вече на три години и половина, то тя пак си остава стабилно екшън RPG. В ревюто ми за нея доколкото помня посочих, че ми харесва повече от Diablo III.

От друга страна Torchlight II вероятно се намира и за доста малко пари днес. Но все пак ако се чудите дали да си поръчате Origin Access и заглавието ви звучи интересно... плюс останалите 15 налични... то можете да се замислите.

Иначе услугата ви дава безплатен достъп до куп заглавия. Врътката е, че трябва всеки месец да си плащате месечния абонамент, ако искате да ги играете. В противен случай достъпът ви до услугата секва.

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
27 февруари 2016
Ако някой вече е искал Т2, то отдавна го има. В това число и аз.
За чии ми е да ползвам поредната измишльотина, за да цъкам игричка която мога да си купя за много по малк от 10 евро без да се чудя за месечни такси.
pseto avatar
pseto
27 февруари 2016
Така е ако се замисли човек. Май започват да действат доста на дребно EA... все пак Torchlight II си е от 2012-та, което си е цяла вечност в гейминга. Отвсякъде.

То и тая услуга може да е интересна само ако се появявят игри на 4-5-6 месеца на EA, ако се чака с някакви години - все тая. Ако примерно май-юни видим Battlefront в Origin Access може и да се каже, че услугата е някак интересна.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл