hategame logo
Total War Saga: Troy ще е безплатен в деня на премиерата си
пуснато на 02 юни 2020 от pseto
total war saga troy
Макар и Epic Games Store да стартира прекалено ударно с купуването на ексклузивности, то в последно време магазинът се опитва да спечели сърцата на геймърите. А последното предложение определено звучи отлично – Total War Saga: Troy, следващата игра от стратегическата поредица, ще е безплатна в деня на премиерата си.

Да, точно така. В рамките на 24 часа заглавието ще може да бъде свалено свободно от Epic Games Store. Не става дума за своеобразно еднодневно демо – заглавието ще остане в библиотеката ви завинаги, стига да си го поискате навреме.

Самата дата на премиера е 13 август. Зачеркнете тази дата в календара си – ще е добре да не я забравяте, ако сте фенове на Total War серията.

Относно заглавието е интересно, че то се разработва у нас – в студиото Creative Assembly Sofia. От Sega, които са разпространителите на Total War Saga: Troy споделят, че се опитват да експериментират с еднодневната безплатна версия. Японците пишат в официално съобщение, че тази година се навършват две десетилетия от пускането на първата игра в серията и промоцията цели да привлече повече хора към франчайза. Освен това Sega ще изпробва и функционалностите на Epic Games Store.

Безплатната версия обаче идва с цената на едногодишна ексклузивност за магазина. Което едва ли може да изненада когото и да е.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
03 юни 2020
Бая усилия хвърлят да бият стийм,и ако успеят ще си заслужава. Ще изгубят малко пари покрай тези безплатни игри ама ако привлекат голяма клиентела ,после ще си върнат парите многократно.
pseto avatar
pseto
03 юни 2020
Да, с такива оферти и мен ще ме спечелят. Ако говорим за самоцелна ексклузивност - това винаги ще ме дразни. Ама ако говорим за ексклузивност, от която печеля аз нещо, дали ще е по-евтина игра или още по-хубаво - съвсем безплатна - тогава ме печелиш.
Duleto avatar
Duleto
13 август 2020
Благодаря, успях да я взема.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл