hategame logo
Total War Saga: Troy - представяне на амазонките
пуснато на 18 септември 2020 от pseto
total war saga amazons
Разработваният у нас Total War Saga: Troy попадна в рубриката ънхейтабъл, макар и да имах немалко критики към заглавието. Някои от тях все пак вече са поправени с пачове (например ужасно небалансираните каляски), а пък съвсем наскоро видяхме представяне на първото DLC на заглавието - амазонките.

Още от над месец знаем, че те ще бъдат добавени в Troy. Но сега знаем и кога точно - на 24 септември. Видеото под статията пък ни показва фракцията в действие. И тя изглежда доста интересно.

От една страна амазонките ще имат доста разнообразни единици, включително и онова, с което останалите фракции не могат да се похвалят - много конница. Освен нея легендарните жени-бойци ще залагат силно и на стрелците.

Интересна механика е възможността да ъпгрейдваме амазонките в действие. За тази фракция не е нужно да сме в определен регион, за да си наемем по-елитни единици Вместо това можем да ъпгрейдваме началните взводове, стига те да имат достатъчно опит.

Този разчупен подход също изглежда интересно, особено и като имаме предвид, че остарялото наемане на единици в Total War Saga: Troy определено не правеше добро впечатление.

Добрата новина при DLC-то за Total War Saga: Troy е, че то ще е безплатно в период от две седмици след излизането си на 24 септември. Всичко, което трябва да направите е, да се регистрирате в услугата Total War Access и да я свържете със своя Epic Games Store акаунт.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл