hategame logo
Uncharted 4 излиза и за PC?
пуснато на 28 май 2021 от pseto
uncharted-4-0-525x295
Uncharted 4 изглежда ще излезе скоро за PC. Това става ясно от изтекъл вътрешен документ на Sony. В секцията "планирани премиери за PC" бива споменат Uncharted 4, един от най-популярните PlayStation ексклузиви.

Дата на премиера липсва. Може би по-късно през годината?

Макар и Sony дълго да се опъваше, то с Horizon: Zero Dawn миналата година накрая се пречупи и започна да пуска PS ексклузивите си за компютри, възползвайки се от този солиден по размер пазар. Засега обаче излизат игри на няколко години.

Що се отнася до новите такива, почти сигурно те ще бъдат налични само за PS4 или PS5. Премиери едновременно за PlayStation и PC едва ли ще видим скоро (но пък не е изключено). За сравнение от няколко години Microsoft пуска Xbox игрите си задължително и за PC.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
29 май 2021
Супер. Това според мен, си е една от най-красивите игри на 8-мото поколение, че и на конзола. Представям си на PC как ще изглежда. Също и е най-добрата игра от поредицата (според мен поне, знам много хора харесват 2 най-много. ). Ще е добре, обаче и ако пуснат и останалите части, поне за хората които не са ги играли. Horizon и Days Gone са си първите части от нови IP-та, но точно тук мислят да пускат 4-та част, малко ще е объркващо за по-незапознатите.
God avatar
God
31 май 2021
Дано да е по-добра от Days Gone.
Rostik79 avatar
Rostik79
31 май 2021
Ако говориш за самата играта - Uncharted 4 е за мен хипер-надценена игра, да ме извиняват феновете. Графика, режисура, озвучаване, техническо изпълнение - много е добре, наистина, но до там.
Геймплеят е супер-плосък, както и историята. Много хора обявиха Death Stranding за пешеходен симулатор, но в 15 минути игра от Death Stranding има повече игрови механики, отколкото в цялата Uncharted 4.
Историята е изключително банална. Самото заглавие е много кратко. Days Gone за мен e много над Uncharted (макар да са съвсем различни жанрове).
Mitko6000 avatar
Mitko6000
31 май 2021
Кой каквото го кефи. Мога да се съглася за геймплея на Uncharted, но на мен пак ми е фън. Сега за историята, не бих казал, че е банална. Първа креативна революция не е, но си е екшън филм реално, и то цялата поредица е така. Зависи повече от човека. За дължината, според мен не винаги трябва да е фактор и зависи от играта. За блокбъстър игра от този тип, по-добре да е по-кратка, отколкото да е супер дълга като игра с отворен свят примерно.

Death Stranding пък не съм прекарвал много време с нея, защото не е мой тип. Просто съм прекалено нетърпелив за нея явно, но пък имам търпение за RDR 2, която пък е също с по-бавно темпо.

Days Gone е типична игра с отворен свят със зомбита. Аз също много я харесвам, но да си го кажем е точно това. Дали е по-добра от Uncharted или не не мога да кажа, но харесвам и двете поради различни причини.

Rostik79 avatar
Rostik79
31 май 2021
Добре де, трябва да призная, че и аз се забавлявах с Ънчартед, макар да я храня. Щом съм я изиграл, значи е имало какво да ми хареса. Обикновено, не се насилвам да изиграя дадено заглавие за спорта. Ако ми стане досадно, просто го спирам и толкова.
Може би леко се дразня на хайпа около тази игра и затова съм по-критичен.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
31 май 2021
Възможно е. Ето аз се дразня на хайпа около GTA пък, защото колкото и нови игри да пуснат и колкото технологията за тях да напредва, знам точно какво ще получа- игра с отворен свят в настоящето, която предлага доста каране и стреляне и история свързана с престъпници, която бързо губи интереса ми, без да е лоша или зле направена. Не мразя никоя от тези игри дефинитивно, а просто са ми едни никакви. Мисля, че силата на Рокстар е да правят игри различни от GTA като концепция и сетинг. Сега има и игри от поредицата които харесвам и това са главно Vice City и Chinatown Wars, затова и най-много време съм прекарал с тях, макар че при Vice City носталгията говори повече вече. Съжалявам за офтопика, но надявам се да ми следиш мисълта.
the HEAD avatar
the HEAD
01 юни 2021
Първият ми ПС беше 3ка слим в бъндъл с Ънчартед 2 и за мен е най-добрата от поредицата. Направо си виках баси майката Индиана Джоунс ряпа да яде. И хумор и екшън разчупен заради катеренето, висенето на една ръка стреляйки и какво ли още не.Също така графиката, озвучението, мултито беше много яко също, а също и нях много впечатлен от нивото Loco motion, който я е играл знае. И станах фен на палавите кучета. 3ката не ми хареса толкова доколкото помня от нея. Но във всички части има кинематографични геймплей моменти, които те впечатляват.
nightwarrior avatar
nightwarrior
01 юни 2021
На мен 4ката най-малко ми хареса от 4те(не съм играл сайд сторито с двете жени, та не го включвам него). Темпото ми беше съвсем някакво никакво даже тук като я изиграх коментирах, че ми се стори изкуствено раздута и че има ненужни секции по мое мнение. Не твърдя, че е лоша игра, съвсем адекватна е, но ми идва прехвалена, особено на фона на предишните.

Иначе не мисля, че ще е чак толкова странно да се почне с нея. Да, има намигвания към предните части, но пък сторито си е достатъчно stand alone, че да се разбере и без подготовка. Да не говорим, че ако почнеш от 4 няма да усетиш, че retcon-ват най-малкото 3 и сторито ще в свежо, а няма да се усеща рециклирано.

HighFist avatar
HighFist
04 юни 2021
Аз точно така започнах от четворката и ужасно много ми хареса. После изиграх една от старите, но вече бях играл най-новата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл