hategame logo
Uncharted 4 се усещал като задължение за единия му директор
пуснато на 20 януари 2018 от pseto
uncharted 4 12
Uncharted 4 се е усещал като задължение за Брус Стрейли, един от двамата директори на проекта. Именно и това е била основната причина за него да напусне студиото Naughty Dog - компания, в която той е прекарал значителна част от кариерата си, спомагайки изобщо за зараждането на Uncharted серията (а също имащ и водеща роля в The Last of Us - там Стрейли отново бе директор, заедно с Нийл Дръкман).

"При Uncharted 4 ситуацията беше сякаш - как да го направя за екипа и компанията", казва Стрейли. Той отбелязва, че положението с Uncharted 1 и 2, а също и The Last of Us е била по-различно. В тях той е влагал цялата си страст, докато Uncharted 4 е бил повече като... работа.

Той посочва, че и малкото време, за което е трбвало да бъде завършен проекта - само 2 години - е оказало своето негативно влияние. В крайна сметка той се почувствал прегорял - дотолкова, доколкото да напусне студиото.

Все пак Стрейли споделя, че няма лоши спомени и каквито и да е проблеми с екипа. Но дали пък не виждаме солиден намек, че културата в Naughty Dog се променя? Когато се акцентира повече на бързото излизане на даден проект, отколкото на страстта, вложена в него?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл