hategame logo
Vampyr с над 1 милион продажби
пуснато на 11 април 2019 от pseto
vampyr 17
Vampyr може да се похвали с над 1 милион продажби. Това научаваме от официално съобщение на разработчиците Dontnod.

Така въпреки всички перипетии вампирското заглавие от студиото, известно ни с Life is Strange и Remember Me, може да се окачестви като сравнително успешно в комерсиален аспект. Да, този милион продажби със сигурност не са дошли на пълната цена на Vampyr. Но вероятно бюджетът е бил избит и играта е на плюс.

В съобщението се добавя, че Dontnod са щастливи от партньорството си с разпространителя Focus Home. Добавя се, че се готви „нов съвместен интересен проект“... но какъв?

Засега Dontnod показват, че имат афинитет към игри със силно застъпен сюжет. Все пак Remember Me имаше любопитна бойна система, а и Vampyr залагаше на екшъна, въпреки че беше определено по-дървен. От друга страна Life is Strange е изцяло кинематичен... какво ли готвят в момента от френското студио?

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
11 април 2019
Имат идеи, а дано да бъде нещо полирано като геймплей, битки и комбота като Remember Me и да има атмосферата на Vampyr.
pseto avatar
pseto
12 април 2019
И аз така искам, ама си мисля, че хората, които са направили бойната система на Remember Me ги няма вече в Dontnod... щото тази на Vampyr си беше просто обикновен хак енд слаш и то на всичкото отгоре дървен такъв с проблеми в управлението. Но вероятно е така при малките компании, различни хора си заминават постоянно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл