hategame logo
Agents of Mayhem е новата игра от създателите на Saints Row
пуснато на 07 юни 2016 от pseto
agents of mayhem
След като наскоро изтече инфо за нова игра от Volition с названието Agents of Mayhem, то заглавието бе потвърдено официално. От видеото под статията можем да видим как ще изглежда следващия продукт на студиото зад Saints Row серията.

Иде реч за поредна игра с анимационен визуален стил – явно това е модата в момента. В нея три героя – приличащи прекалено много на Соня, Джакс и Джони Кейдж от Mortal Kombat – ще трябва да се изправят срещу злото в лицето на L.E.G.I.O.N.

Както бихме се уверили хуморът – или може би опитите за такъв – са изцяло в духа на Volition. Любовта на студиото към лилавия цвят и дъбстеп музиката – две запазени марки на Saints Row серията – се завръща с пълна сила и тук.

Иначе Agents of Mayhem ще е сингъл игра с отворен свят. Към момента не е ясно дали ще можем да избираме някой от трите ни показани героя или ще се редуваме в ползването им, подобно на Grand Theft Auto V.

Засега плановете на Volition са Agents of Mayhem да се появи в продажба през 2017 година за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
undefined
Конзолен Килър
07 юни 2016
Изглежда грозно. Абе тоя анимационен стил е много гаден и battleborn и overwatch изглеждат зле с него.
Щеше да е хубаво да направят Saints Row 5, 4-ката доста ме изкефи.
pseto avatar
pseto
08 юни 2016
И на мен не ми допада визуалния стил. И прилича прекалено много на Saints Row копи и пейст. Хуморът също малко ми бяга в случая...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл