hategame logo
Assassin’s Creed Chronicles: India – геймплей видео
пуснато на 07 януари 2016 от pseto

Видео за Assassin’s Creed Chronicles: India, който очакваме в продажба идната седмица, се появи във виртуалното пространство. Клипчето ни показва какво можем да очакваме откъм геймплей в двуизмерния платформър.

Голяма част от нещата, които може да прави Арбааз Мир са подобни на арсенала, притежаван от Шао Юн – героинята от Assassin’s Creed Chronicles: China. Можем да се уверим обаче, че индиецът все пак има някои нови движения. Което намеква, че може би в крайна сметка Assassin’s Creed Chronicles: India няма да е чак толкова лош.

Играта ще е втората от три, които ни показват един от най-популярните франчайзи на Ubisoft под различен ъгъл. Последната от тях ще се развива в Русия.

Дали Assassin’s Creed Chronicles: India ще ни изненада приятно ще научим на 12 януари. Именно тогава играта ще се появи в дигитален формат за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
pseto avatar
pseto
07 януари 2016
Изглежда по-добре от миналото или поне са го направили така. Макар че ако линейността не е заобиколена - кел файда. Понеже в миналата това беше голям проблем - почти всяка секция се минаваше общо взето по един-единствен начин, понякога два. Губеше се тръпката заради лошия левъл дизайн.
sauron93 avatar
sauron93
07 януари 2016
Само на мен ли музиката и декорите ми напомнят на prince of persia ?
Veluvian avatar
Veluvian
07 януари 2016
Всичко напомня на Принца
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
08 януари 2016
Ше кажеш че Губи Софт са го правили
darkblue avatar
10yo10f
07 януари 2016
блях...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл