hategame logo
Следващите две Assassin’s Creed Chronicles игри с дата на премиера
пуснато на 09 декември 2015 от pseto
Assassin’s Creed® Chronicles: China_20150426182220

Вече знаем кога в продажба ще се появят следващите две Assassin’s Creed Chronicles игри. Това ще се случи съответно през януари и февруари 2016 година, научаваме от съобщение на Ubisoft.

Първо на 12 януари очакваме Assassin’s Creed Chronicles India. Премиерата ще е едновременно за PC, PlayStation 4 и Xbox One. В заглавието ще поемем контрола над Арбааз Мир, който ще трябва да открадне реликва от ордена на тамплиерите, същевременно защитавайки своите приятели от тях.

След това на 9 февруари ще се появи Assassin’s Creed Chronicles Russia. Играта ще дебютира за същите три платформи, като действието очевидно ще се развива в Русия. Основен персонаж тук пък е асасинът Николай Орелов, който ще трябва да изпълни „една последна мисия“, преди да напусне ордена. И той ще трябва да намери античен артефакт, за който воюват асасини и тамплиери.

Също както и Assassin’s Creed Chronicles China, двете игри ще бъдат от 2.5D перспектива. Движението ви е ограничено единствено напред, назад, нагоре и надолу, но пък самата графика е триизмерна и като цяло не изглежда зле.

В сайта Assassin’s Creed Chronicles China се намира в хейт ревюта. Играта не успява да впечатли и по-скоро се опитва да навлезе в един жанр, в който виреят най-добре независимите заглавия. Дали изданията, посветени на Индия и Русия ще са по-добри ще научим скоро.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл