hategame logo
Assassin's Creed Odyssey безплатен през уикенда
пуснато на 17 март 2020 от pseto
assassin's creed odyssey 19
Assasisn's Creed Odyssey ще е безплатен през уикенда тази седмица. Стартът ще е на 19 март (четвъртък), а финалът - на 23 март (понеделник). В този период абсолютно цялата игра ще е налична за цъкане.

При положение обаче, че Assassin's Creed Odyssey не е никак кратък, то е доста съмнително, че ще успеете да го превъртите. Но пък от друга страна имате достатъчно време, за да прецените дали заглавието ще ви допадне или напротив.

Ако решите да се сдобиете с него ще можете да го направите за цена, която е с 2/3 по-ниска от обичайната за играта. Естествено целият ви прогрес ще се запази.

Assassin's Creed Odyssey излезе през 2018 година. От една страна заглавието бе доста подобрена версия на Assassin's Creed Origins, но от друга - имаше някои подозрителни елементи като прекалено много фарм. Все пак заглавието е добро, а сега имате и причина да го разцъкате и за без пари, ако сте го пропуснали.

Коментари
igra4 avatar
igra4
17 март 2020
Тази рескин на Ориджинс ли беше, или тая е преди нея.
Rostik79 avatar
Rostik79
18 март 2020
Аз може да го пробвам, стига да имам място на харда, че вече едва смогвам с тези игри от по 60-80 ГБ.
Art3mis avatar
Art3mis
18 март 2020
"Пробвам" е точната дума май - за 3 дена едва ли нещо кой знае какво може да се постигне там.КОлкото да клъвнеш, но пак е нещо, да не прозвучи като мрънкане.
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 март 2020
Е, че то точно това е идеята
HighFist avatar
HighFist
18 март 2020
Аз превъртях всички възможни разклонения и босове в играта за около 100 часа.
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 март 2020
И аз всичко извъртях, но не помня часове. Доволен останах, но се надявам за следващата да направят пак стъпка напред. Ако е още от същото няма да е ок, дано по-дълга почивка да е от полза.
pseto avatar
pseto
19 март 2020
Мисля, че едно 50-60 часа геймплей имаше Одисеята, не че за 4 дни не може да се превърти, ама ще си е малко изсилване. Повече от 12 часа на ден мога да играя само Diablo II. Ама то тъй или инак 5-6 часа ще ти дадат нужната идея.

@nightwarrior - на Ubisoft доверие не мога да им имам, винаги правят една и съща грешка отново и отново, после казват - "А, извинете, не беше нарочно" и след няколко години се пробват пак по същия начин. Според мен тазгодишният Assassin's Creed ще е повече от същото... ама да видим. И първо изобщо да го обявят, де.

nightwarrior avatar
nightwarrior
19 март 2020
Аз затова и изразих надежда, а не очакване. Надявам се да е добре, очаквам да се насерат. Много ги удари финансово последния Ghost Recon, затова имам надежда, че ще си седнат на задници, ама ще видим.
Ekaterina avatar
Ekaterina
24 март 2020
не ми тръгва дава черен екран
а го купих
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 март 2020
Странно, покриваш ли изисквания. Ъпдейтнато ли е всичко - драйвери. Имах проблеми с перформънс заради рамта в началото, ама черен екран не съм срещал.
Ekaterina avatar
Ekaterina
25 март 2020
тръгна ми с ПО-СТАРИ драйвери на невидия
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл