hategame logo
Следващият Assassin’s Creed с викинги?
пуснато на 07 април 2019 от pseto
valhalla the division 2
Следващата игра в Assassin’s Creed серията изглежда ще се развива по времената на викингите. Намек за това идва не откъде да е, ами от самите Ubisoft. И по-конкретно шутъра The Division 2.

Един от плюсовете на играта определено е адски детайлните декорации във виртуалния свят. Съответно е лесно да пропуснем доста от плакатите в играта, но наблюдателни геймъри забелязват, че на един от тях се рекламира продукт с название Valhalla.

Дотук нищо интересно – но пък персонажът на него държи предмет, много подобен на Apple of Eden. Този артефакт с извънземен произход има ключово значение в Assassin’s Creed серията, а неговото вкарване в The Division 2 никак не изглежда странно.

Самите Ubisoft обичат да тийзват нови проекти в настоящи свои игри. Така изглежда доста вероятно вече да знаем къде ще се развива следващия Assassin’s Creed.

Всъщност слухове за викинги вече имаше от изданието Kotaku. Те имат доста стабилни източници в Ubisoft, като практически всяка нова игра в серията лийква чрез тях. Дали пък сега френската компания не се е примирила, че не може да пази тайната и като цяло е потвърдила какво ни очаква догодина?

Именно през 2020-а очакваме нова Assassin’s Creed игра. Последно в серията видяхме Assassin’s Creed Odyssey през миналата година. Бе обявено обаче, че ще се направи почивка през 2019-а и най-рано следващата игра ще е готова през 2020-а. Можем да сме сигурни обаче, че Ubisoft няма да се бави прекалено много, когато става дума за марковата им серия.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
07 април 2019
Изтрит коментар
Veluvian avatar
Veluvian
07 април 2019
Хах, Ubisoft, миличките, "асасинови експерти", Лейди Бътърфлай в момента ви казва злорадно: You were still just a puppy
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл