hategame logo
Първото DLC за Assassin’s Creed Odyssey идва идната седмица
пуснато на 27 ноември 2018 от pseto
assassin's creed odyssey 6
Първото голямо DLC за Assassin’s Creed Odyssey ще се появи в продажба следващата седмица. Точната дата е 4 декември, става ясно от съобщение на Ubisoft.

Но какво включва то?

Става дума за първия епизод от Legacy of the First Blade – сингъл кампания, разделена на три части, в която ще научим историята на Дариус, първият изобщо асасин. Той е легендарен във вселената на Assassin’s Creed с това, че е убил персийския цар Ксеркс, ползвайки скрито острие за пръв път.

Историята ще се развива между събитията от Assassin's Creed Odyssey, който излезе тази година, и предишното издание Origins, дебютирало миналата.

Втори и трети епизод от Legacy of the First Blade ще се появи в идните месеци – преди втората мини кампания, наречена The Fate of Atlantis.

Тези добавки ще са част от сезонния пропуск на Assassin’s Creed Odyssey, но могат да се купят и поотделно. Освен това Ubisoft продължава периодично да добавя и безплатно съдържание в заглавието си.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 ноември 2018
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
28 ноември 2018
Псето, ще го сложи в ънхейтъбъл, дано юбишит го спонсорират с някоя безплатна бройка :-D
pseto avatar
pseto
29 ноември 2018
Умилително е, че и двамата дори не сте чели ревюто на Assassin's Creed Odyssey и множеството критики в него. И говорите така, сякаш съм казал, че играта е GOTY.

Също така последните два Far Cry-я са в хейт ревюта.

igra4 avatar
igra4
28 ноември 2018
Очаквайте 2019 новото Аце и фар край 6 разбира се рескиннати, гнус ме е от тия малоумници.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл