hategame logo
Battle royale-ът на Call of Duty: Black Ops 4 с безплатен тест
пуснато на 16 януари 2019 от pseto
call of duty black ops 4 15
Battle royale-ът на Call of Duty: Black Ops 4 ще може да се тества скоро съвсем безплатно. Режимът ще може да се сваля от утре за PC, PS4 и Xbox One. Офертата изтича на 24 януари.

Засега Activision не са обявили дали ще има някакви ограничения в него. Например максимално ниво, което може да се достигне по време на теста.

Все пак за седмица определено можете да разберете дали battle royale-ът на Call of Duty: Black Ops 4 ви се нрави или напротив. Макар че няма опция да играете само него - ще трябва да се сдобиете с пълната версия на шутъра, ако имате намерение да го цъкате.

Именно battle royale-ът, наречен Blackout, бе голямата екстра в последното издание на серията. В него сингъл няма - оправданието беше, че целият труд на Treyach е бил хвърлен в мултито. Но ако изключим Blackout почти всичко друго в CoD си е повече от същото... но въпреки това играта за пръв път попадна в рубриката ънхейтабъл на сайта.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
17 януари 2019
Въобще няма и да си правя труда да се занимавам с тая помия.Наистина са много зле нещата след като юдеите се решиха да го пуснат без пари,това не е било никога,при тия аванта няма .Нещо млеконадоя не им е харесал напоследък ...
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 януари 2019
Всичките предишни поне до Блек опс назад имаха безплатни уикенди(Блек опс 3 даже май имаше повече от един) в Стийм. Не знам на другите платформи как е било. Не ме разбирай грешно, положението може и наистина да е зле, но това не е признак. Макар че май се продаваше прилично, доколкото помня отложиха БФ5 точно щото Блек опс имаше в пъти повече продажби.
bojosan avatar
bojosan
17 януари 2019
Не си спомням честно казано за конзола да е имало нещо подобно гратис,но все пак не претендирам да съм абсолютно достоверен.Отдавна спрях да и обръщам прекалено внимание на тая поредица,макар че всяка година си купувам играта на премиерата и я разкарвам малко след това.Искам да кажа - един колега беше написал някъде във форума в тема касаеща B04 по повод продажбите,че тия наистина умеят да правят пари..Аз бих казал друго - не,те просто са хванали бога за шлифера.Те са безидейни и не им стигат мозъците да измислят нищо ново.Дори и да се напънат няма да могат,защото днешните напушени джендъри разработчици нямат умствения потенциал на първосъздателите.Но просто самия бранд продава,макар че и за уличните помияри да е ясно че всичко в тая поредица е copy/paste на предходните серии, поукрасено с някой друг пиксел .Казвал съм го не веднаж - хората замогнаха,парите станаха повече,съответно и потребителите на тоя вид забавления.Вече почти няма дом без Playstation 4 .Всичките тия консуматори искат да използват рационално техниката си.И нямат никаква алтернатива, поне любителите на онлайн шутърите освем CoD или Battlefield.Kaто изключим аниметата Fortnite, Owerwatch и т.н.И се купува !!!
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
17 януари 2019
Почти няма дом без PS4... в САЩ. В Булгаристан колко от познатите ти въобще имат или са имали някаква конзола
pseto avatar
pseto
21 януари 2019
Абе честно казано и у нас вече куцо и сакато има PS4-ки. Отделен въпрос е, че болшинството хора ги купуват и я изиграят 2-3 игри на тях, я не, само трупат прах... което от една страна подкрепя тезата за консуматорското общество на bojosan, но от друга - не чак толкова.
pseto avatar
pseto
21 януари 2019
Абе честно казано и у нас вече куцо и сакато има PS4-ки. Отделен въпрос е, че болшинството хора ги купуват и я изиграят 2-3 игри на тях, я не, само трупат прах... което от една страна подкрепя тезата за консуматорското общество на bojosan, но от друга - не чак толкова.
vanmx avatar
vanmx
18 януари 2019
Абе и в България се купуват бая конзоли и то даже и от тия фанатици от мастър расата.
pseto avatar
pseto
21 януари 2019
Никой истински master race фен няма да си признае, че има конзола.
lyubohar avatar
lyubohar
22 януари 2019
Признавам...Но само от половин година...И основно заради Bloodbourne, което си е достатъчно хардкор Но едно 70% играя на PC, да
Charcharo avatar
Charcharo
22 януари 2019
Аз нямам и няма и да имам

toti avatar
toti
22 януари 2019
аз пък още от времето на пс3 играя всичко на конзолата и сега с пс4 е така...на pc-то само CS и dota цъкам...така че явно си е до предпочитание...console peasants FOREVER
Charcharo avatar
Charcharo
22 януари 2019
В края на краищата не мога да спирам хората, но да зднаят, че ако правят грешни избори после нямат право да се оплакват като стане напечено и за тях.
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
31 януари 2019
Не, мерси. Call of Duty няма да купя повече. Да върнат сингъла и може да размисля. Иначе тоя режим не е кой знае кво
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл