hategame logo
Call of Duty: Black Ops 4 с луут кутии
пуснато на 21 февруари 2019 от pseto
call of duty black ops 4 loot boxes
В последните години Call of Duty следва хитра стратегия, за да избегне обичайния хейт покрай луут кутиите. В месеците след пазарната премиера подобни не са налични, но известно време след това биват интегрирани.

Което се случи и в Call of Duty: Black Ops 4.

В играта вече има луут кутии. И то такива, влияещи на геймплея. Иде реч за специални оръжия, които могат да ви се паднат единствено чрез тях. Доколкото те не правят по-големи щети, то те получават повече екпсириънс от стандартните пушкала (което означава, че е по-лесно да ги ъпгрейднете до максимум).

Разбира се и новите пушкала са още по-лъскави, което трябва да подтикне геймърите към луут кутиите.

А в момента Call of Duty: Black Ops 4 има достатъчно допълнителни плащания. От една страна още от пазарния дебют могат да се купуват козметични предмети. От друга – шутърът има сезонен пропуск, струващ почти колкото пълната игра, а заедно с това има и допълнителен battle pass. Така и с луут кутии... идва малко множко.

Но пък Activision за пореден път ни припомниха, че са съвсем безсрамни наскоро. Въпреки рекордни обявени финансови резултати те уволниха 800 души, за да преструктурират бизнеса си. А щом компанията смята, че има нужда още постъпления – то е ясно, че ще виждаме и повече подобни практики.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
21 февруари 2019
Изтрит коментар
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
25 февруари 2019
Според мен Call of Duty избраха грешния път, да няма вече сингъл плейър кампания с мисии. Последните им игри са много зле - Black Ops 3 и WW2. Ghost, Advanced Warfare и Infinite Warfare ми харесаха ама хич не ме кефи да играя код в мултиплейър. За това се кефя, че ще излиза RAGE 2, там шутинга ще е върховен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл