hategame logo
Bethesda: Със сигурност ще има Wolfenstein 3
пуснато на 14 септември 2018 от pseto
bethesda
В скорошно мащабно свое интервю Пийт Хайнс, маркетинговият шеф на Bethesda, засегна куп теми, свързани с компанията. Някои от които Wolfenstein и Dishonored. Относно които новините са окуражителни и в двата случая.

Феновете на Wolfenstein могат да харесат уверението, че серията ще се сдобие с пълнокръвна трета част. „Със сигурност“. Не е ясно кога обаче... но се уверяваме за пореден път, че Bethesda цени последните издания във франчайза, дело на студиото MachineHead.

Хайнс говори малко и за Dishonored. Наскоро стана ясно, че серията ще бъде поставена в почивка. Което хич не се хареса на немалко геймъри. Хайнс смята, че потребителите не трябва да се вглеждат чак толкова в думите. Той твърди, че в момента студиото Arkane е заето с други проекти, а след тях изглежда ще се обмисля нов Dishonored. Тоест серията далеч не е забравена.

В идните месеци можем да очакваме доста от Bethesda. Особено през ноември – на 14 число от месеца очакваме Fallout 76, вторият опит да бъде пренесен голям франчайз на студиото в MMO контекст. Но дали този опит ще е по-успешен?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл