hategame logo
Без разсъблечени хора в Twitch стриймове
пуснато на 28 октомври 2014 от pseto
twitch 2
„Нърдовете са секси, всички вие сте страхотни, красиви същества, но нека запазим Twitch само за игрите, става ли?“

Това гласи съобщение в сайта на стрийминг услугата, което въвежда ново правило. А именно – да няма разсъблечени хора в Twitch канали. И досега имаше ограничения върху това човек да се появи както майка го е родила в канала си. Но сега има и допълнения.

А именно – никакви мъже или жени по боксерки, прашки, сутиени, бански костюми и всичко друго, в което има „сексуален намек“. Интересен въпрос е какво е положението при жените... понеже при тях... хм, доста съвсем нормални дрехи съдържат такъв. Особено за някой доста загорял.

Правилото важи и за мъже, които са голи до кръста в стриймовете си. Нещо, което всъщност е странно, понеже едва ли има много страни в света, в които е забранено мъж да се разхожда на публично място по подобен начин (очевидно говорим за тялото над кръста).

„Може и да имате страхотни плочки, но това е най-добре да е споделено на плажа по време на волейболна игра, докато звучи „Playing With The Boys”, пишат Twitch.

В интерес на истината подобни ходове са странни. И звучат ограничаващо. В крайна сметка в един свободен свят всеки трябва да преценява какво съдържание иска да гледа. Стига да не е откровено порно, де... за тая цел си има специализирани места из нета.

Дали пък този ход не е свързан със сделката, при която Amazon купи Twitch? И дали услугата няма да бъде променяна, въпреки обещанията, че това няма да се случи?

Коментари
undefined
Rosniak
29 октомври 2014
Много добре- искам като вляза да гледам как някой играе игра, а не да гледам клип от xvideos.. Или Brazzers.
undefined
Former Gaming Glory
29 октомври 2014
Лоша новина за atention курветата дето стриимват с големи деколтета. То в препоръките всеки трети е такъв И как сега ще привлекат абонати м?
BTW не дал и стотинка за twitch нещо не ме кефи идеята много. Разбирам да платя, за да играя игра но да платя, за да гледам как някой друг я играе... Е поне е опционално, so it's cool.
Anon avatar
Anon
29 октомври 2014
"Правилото важи и за мъже, които са голи до кръста в стриймовете си. Нещо, което всъщност е странно, понеже едва ли има много страни в света, в които е забранено мъж да се разхожда на публично място по подобен начин (очевидно говорим за тялото над кръста)."

То може да не е забранено, ама аз пък НЕ понасям някакви да се разхождат без тениски. И на мен ми е топло, на всички им е топло. Ако искаш да се съблечеш си иди у вас или на плаж.

pseto avatar
pseto
29 октомври 2014
Между другото и аз не обичам, когато мъжете се разхождат голи от кръста нагоре. Най-вече и поради факта, че мнозинството са някакви ужасно кльощави пичове, които си мислят, че сомалийските им плочки са яката работа. Същото важи и за стриймовете, нищо не пречи да си сложиш тениска.

От друга страна не мисля, че това трябва да е баш наказание, включено в правилата. Ся който иска да гледа голи жени/мъже... да гледа, тамън няма да са част от по-яките канали. Не мисля, че има нужда от чак такива ограничения честно казано.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл