hategame logo
Twitch пуска порно в стария канал на Ninja
пуснато на 12 август 2019 от pseto
twitch ninja.
Наскоро популярният стриймър Ninja се раздели с Twitch и премина в редиците на Microsoft-ския Mixer. За кратко време той натрупа над милион почитатели в платформата и спечели доста пари... но старият му канал в Twitch си остана.

И изглежда в него е било за кратко е било пускано порно!

Ако се чудите за какво става дума - каналът на Ninja е бил ползван от Twitch за рекламиране на други стриймъри. Става дума за нова услуга, при която неактивни канали пренасочват към активни такива. С цел потребителите на Twitch все пак да виждат нещо, наместо надпис - "Каналът е неактивен" например.

Тъй като съдържанието в неактивните канали се визуализира на ротационен принцип, то явно някой е решил да си направи гавра, пускайки порно (вместо да стриймва игри). А като имаме предвид, че немалка част от аудиторията на Ninja, стриймващ различни battle royale-и са деца... то ситуацията с хард секс филми определено изглежда деликатна.

Ninja посочва, че е "погнусен" и разочарован от ситуацията. А пък Емет Шиър, изпълнителният директор на Twitch лично му се извинява за недоразумението. Той разкрива, че каналът на злонамерения стриймър е затрит и се изследва как е бил избран за показване поначало.

Естествено Ninja иска каналът му да бъде деактивиран изцяло. А след това фиаско от Twitch вероятно трябва да се съгласят с подобен ход.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
13 август 2019
Шеф, що само текст, някакви снимки трябваше да сложиш по темата 😎
rosniak avatar
rosniak
13 август 2019
Те така се защитават курволята в Туич-а.... С порно на канала на най-големият ти стриймър, който току-що ти е забил ножа в гърба....
LethianDream avatar
LethianDream
13 август 2019
Тоя катил на снимката като го гледам, най-вероятно порното е било или с гейове, или с животни. Няма нужда от снимки, Драконе
rosniak avatar
rosniak
13 август 2019
Всъщност това е "ninja"-та.....
LethianDream avatar
LethianDream
13 август 2019
Да де, ясно ми е кой е, идеята ми беше, че е съвсем естествено да го заместят с някоe извратено порно.
rosniak avatar
rosniak
13 август 2019
Както съм казал по-горе- опитват да "спасят" златните си момичета с този ход...
pseto avatar
pseto
14 август 2019
Признавам, че този път не навлязох в детайли да намеря какво точно порно е било. Макар че трябваше.

Но определено не ми звучи като някакъв случаен ход на Twitch. Макар че хората яко го хейтят Twitch напоследък -някой има ли идея защо точно? (Освен порното, де.)

rosniak avatar
rosniak
14 август 2019
В Twitch има определени правила за държание, поведение, начин на обличане, език- и тези правила (би трябвало) да важат за всички. Но, както съм написал по-горе, Twitch има една определена категория момичета, наречени "златните момичета"- това са момичета на които им се разминава всичко. Та около преди 2 седмици максимум, едно от тези "златни момичета" хвърли по най-безкомпромисен начин котарака си докато играеше Apex. За същата, има клип в който дава водка на кучето си. Хората негодуваха срещу това, а тя излезе с изказване че определени хора, които недоволстват от нейното поведение ще бъдат наказани от Twitch, а за нея няма проблеми. А, споменах ли че същата ( и една друга слива) използва преди няколко дена и Н-думичката. За тези 2 девойки бан няма. Някакво отстрание- няма. А се завъртя и клип как друг стриймър прави АБСОЛЮТНО СЪЩОТО с котката си (хвърля я по време на игра) и този стриймър изяжда банана за 2 седмици. WoW стриймър, от мъжки пол, се ентусиазира прекалено много от факта че е допуснат до бетата на Класик WoW и си свали панталоните- отдолу беше по боксерки, но познай- изяде банана.... Да не говорим, че Др.Дисреспект (не го гледам и не му се радвам)изяде бан (основателно),а е един от топ стриймърите в Twitch, а тези пички, дето си клатят кратата и не правят нищо се разминават.... Проблемът в Twitch са двойните стандарти- за едни правилата важат, за други- не....
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
14 август 2019
От това, което чета, проблемът на Туича е с политически корени - двойните стандарти, когато става дума за едно и също поведение на жени и мъже, си е нарастваща тенденция която плъзна с налазването на псевдо феминисткото движение и "правата на жените" и е сковала в ступор Америка. Нормалните хора там стават малцинство.
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 август 2019
Точно двойният стандарт е проблема. Примерът е точно този на rosniak, правят паралел с това как тя си мята котката и нищо, един пич го бяха баннали щото си е изпуснал(очевидно без да иска животинката). Ама и причинявал вреда.

Отделно онези пачи дето излизат с боди пейнт и си боядисват гърдите пред 12 годишните пубери, плащащи с карта на майка си та онази да се боядиса в друг цвят). Не ме разбирайте погрешно, не съм някъв свръх моралист, да правят квото си искат, стига да не вредят на никого. Ама не може една дет се развява по цици пред деца да е в топ стриймърите, а примерно може би най-добрият играч по CSGO в момента, да е изял един месец бан за стрийм, щото е казал педал на руски в стрийма си...

Даже майтапа е, че след 2 седмици почва Мейджъра, и май Валв или отборът му трябва да искат разрешение, за да го показват на стрийма на турнира(случвало се е и преди с други играчи).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл