hategame logo
Без The Division 2 в Steam
пуснато на 10 януари 2019 от pseto
the division 2
The Division 2 няма да се продава в Steam, става ясно от изявление на Ubisoft. Вместо това играта ще е налична в Epic Games Store (и съвсем логично в услугата на Uplay на френския разпространител).

Така можем да кажем, че новият конкурент на Steam се сдоби с първото си AAA заглавие. А ако The Division 2 е достатъчно успешен в Epic Games Store няма да е изненадващо, ако и други игри на Ubisoft го последват, игнорирайки магазина на Valve.

Все пак Far Cry New Dawn, който чакаме идния месец, ще се продава и в Steam – вероятно защото за него се приемат предварителни поръчки от известно време.

Така изглежда, че Epic Games Store има силното намерение да се противопостави на Steam. А пък големите компании няма как да не са изкушени – процентът от приходите, който отива при тях е 88%. Наистина Steam обяви промяна, при която ще позволи на големите разпространители да прибират 80%, вместо обичайните 70%. Но когато говорим за десетки и стотици милиони останалите 8% между Epic Games Store и Steam несъмнено правят голямата разлика...

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
11 януари 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл