hategame logo
Blizzard все още гледа първо към PC
пуснато на 03 октомври 2019 от pseto
blizzard
Въпреки конзолните си корени Blizzard изгради своята слава като PC компания – с игри като Diablo, Warcraft, StarCraft, World of Warcraft. В последните години виждаме по-скоро мултиплатформен завой от гиганта, който стана направо пълен с Diablo Immortal. Мобилната игра, представена преди година на BlizzCon, която дълбоко разочарова феновете на дружеството.

Поради която причина Джей Алън Брак, настоящият президент и един от малкото останали „класически“ стари кадри в компанията, ни уверява за пореден път – Blizzard си остава PC гейм компания.

„Не се справихме добре в това да подчертаем двойно – ние сме първо PC компания“, казва Брак, отговаряйки на въпрос, свързан с Diablo Immortal. Той добавя, че Blizzard търси и преживявания на други платформи, но те не са основния приоритет.

Думи, на които трудно можем да вярваме, особено и когато Diablo III изглеждаше така, сякаш е планиран отрано и за конзоли. Същото може да се каже да се каже и до голяма степен за Overwatch.

Все пак BlizzCon 2020 наближава – събитието, посветено на всичко от света на Blizzard се провежда в края на всяка година. Дали няма да има добри новини за PC геймърите тогава?

Коментари
sdfs avatar
sdfs
03 октомври 2019
Първо гледат към портфейла ти.Близард не са и мъничка част от това което бяха преди.
sauron93 avatar
sauron93
04 октомври 2019
Те заради уоу-а говорят така,който им носи супер много печалби. И пет пари не дават за пц а за джоба ти както е казал горният пост.
Veluvian avatar
Veluvian
04 октомври 2019
No Michael Morhaime = No Blizzard
pseto avatar
pseto
07 октомври 2019
То да беше само той. С всеки голям кадър с голямо влияние, който напускаше, Blizzard губеше нещо от есенцията си, Морхайм просто държеше фронта, ама явно реши, че не иска Diablo Immortal да му тежи на съвестта и... така.
igra4 avatar
igra4
04 октомври 2019
Близърд правят игри за не геймъри, а на безживотници, които цъкат уоу, до припадък.
lyubohar avatar
lyubohar
04 октомври 2019
Бих си пуснал wow classic - ей така, по сантиментални причини
sauron93 avatar
sauron93
04 октомври 2019
Аз си я бях пуснал ама се отказах и си поисках рефънд от близ и те ми върнаха парите. Просто бях усетил как отново започвам да хлътвам по-играта,което ме стресна. А аз нямам свободното време което съм имал навремето а и не искам да се връщам в онези нолайфърски години където играех по 5-6 часа на ден. Това бяха едни от най-лесно похабените години от живота ми,изгубени напразно. Та това беше случаят със класик че се усетих навреме и спрях още след 2-3 дена игра.

Но няма какво да се обяснявам много,всеки който е прекарал години със уоу знае какво говоря.

lyubohar avatar
lyubohar
05 октомври 2019
Точно това ме спира и мен - хем аз навремето не бях затънал чак толкова (мен ме спасява фактът, че не се кефя на мултиплейър изживявания по принцип, та просто нямаше как да си пропилея живота тотално ). Но пак я играх с години, и часовете си се натрупват.

И сега не я пускам по същите причини - имам голям беклог с игри за изиграване, за които нямам време. Пусна ли го това, няколко месеца поне нищо друго няма да играя, което е жертва, която не ми се прави

pseto avatar
pseto
07 октомври 2019
При мен е така като се завра на Diablo II, хваща ме за по 8-9 часа на ден със седмици, като съм на работя играя до среднощ, спя няколко часа и после съм зомби. Заебавам фитнес, спорт, всичко, само цикля. Обикновено като се мине една седмица и още съм яко забил си трия всички герои и така "излизам" от схемата, щото не ми се почва отначало. Но пък WoW никога не съм харесвал, просто не можах да вляза в него и нямам мнение за играта. Ама човек трябва да се познава, да не си се доверява и ако усети, че се изплъзва да се спре сам.
jenssn avatar
jenssn
06 октомври 2019
Саурон пробвай Guild Wars 2, няма месечни такси, може да си я разцъкваш за по час два и пак ще се кефиш, няма безбожен грайнд за някфи оръжия. Влизаш след 1 година сета ти от екипировка все още важи, много играчи много яко комюнити като цяло. Само лошото е че може още повече от WoW да те зариби....
sauron93 avatar
sauron93
06 октомври 2019
Играл съм я ,после си дадох акаунта на псето за да го даде на някой който спечели томбола. Няма друго такова ммо където всяка една механика ме дразни супер много.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл