hategame logo
Следващият BlizzCon в началото на 2021-а
пуснато на 05 август 2020 от pseto
blizzcon 2016
Следващото издание на BlizzCon ще се проведе в началото на 2021 година. Това ни разкри Blizzard по-рано през седмицата. Така в крайна сметка издание на събитието за 2020-а няма да има.

BlizzCon 2020 по план трябваше да се проведе през ноември, но преди няколко месеца беше отменен, поне във физически вид. Причината, естествено, бе COVID-19. При положение, че на BlizzCon обикновено се събират десетки хиляди хора, то беше ясно, че няма как да видим събитието в подобен формат.

Все пак Blizzard обяви, че се планира дигитална версия. Явно обаче или нейното подготвяне се е забавило, или по-вероятно през ноември тази година няма да има достатъчно нови неща за съобщаване, свързани с игрите на компанията. Заради това компанията ще проведе дигиталния си BlizzCon по някое време "в началото" на 2021 година (което обикновено е доста широко понятие, понякога покриващо и юни).

В последните си две издания събитието беше някак разочароващо. През 2018-а се случи фиаското Diablo Immortal, а пък миналата година наистина бе представено Diablo IV, но то бе в прекалено ранна фаза на разработка. Освен това видяхме Overwatch 2, който прилича на DLC на единицата, и поредните експанжъни за Hearthstone и WoW. Но дали няма да имаме някоя изненада догодина?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл