hategame logo
Bully 2 имал работещ билд
пуснато на 07 октомври 2019 от pseto
bully
Bully беше една от по-нестандартните и интересни игри на Rockstar. Която освен всичко друго бе и достатъчно успешна. Множество слухове през годините твърдяха, че ще видим продължение на заглавието, но такова така и не бе реализирано - но се оказва, че е имало работещ билд на Bully 2.

Информация черпим от изданието VGC, което се свързва с куп бивши разработчици от Rockstar. Те споделят, че между 2010-а и 2013-а - когато видяхме съответно Red Dead Redemption и Grand Theft Auto V - Rockstar New England са прекарали година и половина в разработка на Bully 2.

Те са начертали рамка на сюжета, а освен това са подготвили и работещо демо, което позволява да се изиграе малка част от играта.

Все пак "реална" разработка никога не е започвала. Rockstar New England така и не са стигнали до консенсус къде да се развива действието например. След това инерцията на проекта просто е изчезнала.

Вероятно и Grand Theft Auto V е променил всичко. Несъмнено и Rockstar/Take-Two са били изненадани от колосалния успех на заглавието, което за броени донесе 1 милиард долара приходи, а до днес продължава да се продава феноменално. Вероятно вече се търсят по-големи успехи, а Bully 2 ще е съвсем малка и едва ли толкова печеливша игра, сравнено с GTA V и появилият се миналата година Red Dead Redemption 2.

Любопитно е обаче дали Rockstar подготвя някакъв различен франчайз? Или следващата игра от тях ще е напълно предсказуема - Grand Theft Auto VI?

Коментари
igra4 avatar
igra4
07 октомври 2019
Жалко Bully беше мн добра игра, каквото и да искарат ще е хит, най-вероятно към края на 2020 или 2021,може да се очаква нова игра от Божествата.
hyper avatar
hyper
08 октомври 2019
Не ни каза за РС ще излиза ли или само за платформите на "истинските геймъри", CS, StarCraft и всеки порт на ААА игра са фалшиви игри, научих от теб, благодаря ти, приятелю, винаги съм знаел, че само от теб мога да се уча на неща за гейминга
sauron93 avatar
sauron93
08 октомври 2019
Никога няма да име були 2 за овце )
sauron93 avatar
sauron93
08 октомври 2019
Тоест исках да кажа няма да има за пеце ама тъпия андроид пак ме облива с лайна .
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 октомври 2019
Е, дефакто горния ти коментар е верен, едва ли ще продават играта на животинките
sauron93 avatar
sauron93
08 октомври 2019
Вярно,един път път реших и аз да бъда трол ама даже и това не успявам ,нямам таланта на токси играча.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл